Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakiego tableciora kupić ? :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobry tablet do 450zł. Który odczytuję karty SIM. Można dzwonić, pisać sms. Był stabilny i miał zajebisty wygląd, plaski, cos w stylu nexusa 7 lub iPada. Daje lajkkkkiiii.

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Opublikowano

tablecior... lol.....

450 zł a takie wymagania? xD to za 200 zł moze oczekujesz czegoś super?

pewnie jakis gówniany PRESTIŻJO, czy go clever, ale wykonanie - gówniane... lepiej dolozyc te 450 do lepszego tel

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

A co powiecie o Ainol Novo 7 Crystal

Powiem tak, tablet mi się podoba z wyglądu oraz widze duzo opinii. A wy co o nim sądzicie ?

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Opublikowano

wiesz, tablet ma sie nie podobać z wyglądu tylko działać xD nexus 7 mi się nie podobał z wyglądu ale kupilem i dzialal zajebiscie ;] Do tego producent dorzucił wyświetlacz oparty na zwykłej matrycy TN, o niskiej jasności i wąskim zakresie użytecznych kątów widzenia.

jak nie kupujesz tabletu na większy okres życia i nie będziesz płakał jak Ci sie zwali i nie bedziesz zalowal tych 4 stów na tego srainola to kup, natomiast jesli bedziesz wymagal czegos wiecej i wgl i wgl to dozbieraj do tego Nexusa 7

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...