Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Organizacja sylwestra 13/14

Mostro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki zamysł, żeby zorganizować sylwestra. Wiem, że wcześnie myślę o tym, ale lokale powoli będą rezerwować inni i nie chce, aby ktoś mi zajebczył. Lokal mam wybrany, tylko kwestia rezerwacji i wpłaty zaliczki.
Mam taki problem, że nie mam zielonego pojęcia jaki mógłby być motyw przewodni tej imprezy na ok 50-60 osób.
Również nie mam pojęcia jakie mogłyby dekoracje. Planuje Szwedzki stół, także jeśli komuś się zachce jeść to sobie pójdzie i weźmie. DJ'a oraz jakies lasery, nie lasery ogarne. Najbardziej mi sie rozchodzi o ten motyw przewodni i jakieś dekoracje, które można by było umieścić. :>

Jakieś pomysły?

Opublikowano

Na pewno chcesz narzucać ubranie? Są tacy co poszaleją i będą się świetnie bawić, ale niektórych wcale to nie bawi, większość dziewczyn woli pokupować jakieś błyszczące łaszki...Możesz dać jakieś classy, Moda lat 60tych albo coś, aby nie jakieś różowe badziewie czy przebieranie się za coś, bo Ci może kilka osób zrezygnować...

(Nie mówię za siebie - ja na imprezę z wódką mogłabym się przebrać i za banana. Ale realia są takie,że dużo dziewczyn będzie kręcić nosem.)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...