Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trade-Hack V.1.0 | By Woedit | Http://m2Tools.dbv.pl |

galaxy31

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzięki temu programowi możesz akceptować obydwie strony handlu bez akceptacji drugiego gracza. Jest on nie wykrywalny przez GM'ów, a zarazem bez wirusów. Po odpaleniu programu pokaże się małe okienko z dwoma opcjami:

- "Trade-Hack Normal"

- "Trade-Hack + Disconnection".

Ta pierwsza oznacza włączenie zwykłego Trade-Hack'a, a ta druga oznacza włączenie Trade-Hack'a + wylogowanie się z gry

po dokonaniu kradzieży w celu uniemożliwienia zidentyfikowania przez drugiego gracza sprawcy.

Screen programu:

http://img694.imageshack.us/img694/4583/screenud.png

Download:

Skan antywirusowy:

http://www.virustotal.com/pl/analisis/f897d1aa6c314b238be3f9c9de37fdb8fca8b38c0f05eac676936367862d68c7-1264278003

Pozdrowienia dla całego MPC Forum!

Opublikowano

Chyba keylogger by naap

Ja już starciałem kilka Sm na dropie przez Naapka

Ale Pr0 strona

Opublikowano

N o właśnie ja się ostatnio nabrałem a temat został na 2 dni

Opublikowano

To twój problem. Mi hack działa. Jak nie wierzysz to nie pobieraj, a pozostaw innym, którym zależy na tym hacku. Pozdro nawet dla Nupków.

Opublikowano

To twój problem. Mi hack działa. Jak nie wierzysz to nie pobieraj, a pozostaw innym, którym zależy na tym hacku. Pozdro nawet dla Nupków.

Tak zazdrościsz innym postaci.Wydać że jesteś "kid".Prymityw i złodziej.Jeżeli by ten "hack" istniał wątpie żeby jeszcze wszystkie globalne serwery istniały.

sdasdafm.png

Uploaded with ImageShack.us

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...