Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] UrbanWar

GsDfighting

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dear member, the server has been shut down (nexon)

Please understand the situation.

Thanks for the playing

Kind regards,

RitualMurder

z ofc. str urbawar

czyżby nexon znów coś kombinował z prywatnymi serwerami ?!

Opublikowano

No tej informacji napewno nie napisal nexon (chyba ze sa na tyle glupi zeby pisac nexon zamiast Nexon).

Mozliwe ze kazali wylaczyc serwer wspomagajac sie jakimis lipnymi argumentami

Opublikowano

A niech sobie jeszcze kombinują dalej . Na dobre to nie podziała , przecież na tym globalu aż się odechciewa grać każdy sobie idzie na privy bo przynajmniej idzie sie pośmiać , obczaić jak strzelają inne bronie itp . Poza tym informacja niezbyt świeża , już ok. 3-4 dni jest to na oficjalnej stronie . Szkoda , bo szykowało się coś na czym bym zagrał .

Opublikowano

Jeżeli na decyzję o zawieszeniu prac nad realizacją projektu wpłynęły w jakimś stopniu groźby Nexon'a, to ta korporacja nawet nie ma pojęcia w jak głęboką kałużę błota się władowała. Takimi zagraniami tylko będą wywierać na ludziach jeszcze większą chęć walki, a co za tym idzie zemsty. Podejrzewam, iż nawet mogą nie wiedzieć o wysypie projektów prywatnych serwerów który można zaobserwować chociażby na epvp. Jeżeli tak jest, to naprawdę gratuluję tym panom. Sami sobie robią gorzej. :3

Chociaż mi się wydaję, że tu jednak chodziło o coś innego (hajs mógł się nie zgadzać - oczywiście chodzi o wszelkie opłaty)... tak mówi mi moja intuicja. :D

Opublikowano

No właśnie '' znowu '' niestety nie grałem w warrocka kiedy włączyli znowu IW'a , dlatego mam pytanie , czemu znowu włączyli go ? tzn. jaki powód był że wyłączyli privy a teraz są znowu ? :D W WarRocka skończyłem grać kiedy wyłączyli privy i dlatego pytam ;)

Opublikowano

Z tego wynika, że albo się przestraszyli albo nexon usunął ich bazę danych.

Nigdy nie wiadomo co się stało :f

Cóż, jeden serwer mniej

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...