Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ford GT

pazuzu15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko :P Mam wielki sentyment do Forda GT i planuję jego zakup. Ale zupełnie nic nie wiem o jego osiągach, a w grze nie można się kierować "statystykami" xD Powiecie mi coś o nim ? Naprawdę lubię ten samochód i chciałbym nim trochę poszaleć w grze :P Nie wiem czy opłaca mi się go kupować, bo jest dostępny za IGC, a widuję go tylko w garażach u ludzi, a nie na drogach... A naprawdę mi się bardzo podoba xD

Wiem że to teraz nie możliwe, ale kiedyś nim szło jechać 400 km/h w Worldzie (Widziałem kiedyś filmik na YT) przy najlepszych częściach i nitro xD Apropo nitro... Jakie ono jest ? I czy przypadkiem to nie jest dawny król NFS ? xD

Opublikowano

Mi nie zależy w sumie na wygranych bo od tego mam Murcielago Roadstera i M3 Sport Evolution xD Nie nada się do gry ze znajomymi ? Nitro też ma słabe ?

Opublikowano

Mi nie zależy w sumie na wygranych bo od tego mam Murcielago Roadstera i M3 Sport Evolution xD Nie nada się do gry ze znajomymi ? Nitro też ma słabe ?

Tak, nitro też pozostawia dużo do życzenia.

Mam ten wóz i kupiłem go tylko ze względów kolekcjonerskich, bo bardzo mi się podoba.

Do luźnych wyścigów ze znajomymi każdy wóz się nada ;P

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Nadał się tylko po to, aby ozdobić garaż, po co odkopujesz temat i bezsensownie nabijasz posty ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...