Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Wasze bitwy ;)

Kiceł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukałem w tym dziale tematu, w którym moglibyśmy dzielić się (lub też chwalić, jak kto woli :D) naszymi wynikami rozegranych bitew, ale nie znalazłem. Pomyślałem więc, że skoro WoT ma taki temat, co mi zaszkodzi umieszczenie podobnego w War Thunder? Tak więc kontrolery w dłoń, piloci, czas pokazać na co was stać (a przy okazji ostro podexpić) xD Tutaj możecie umieszczać screeny Waszych wyników z bitew, obojętnie czy to zręcznościówki, historyki czy FR. Postaram się też poprowadzić ranking graczy, ale potrzebuję Waszego odzewu. Napiszcie też, czy lepiej będzie klasyfikować wyniki pod względem zdobytego doświadczenia, czy zestrzeleń / zniszczeń celów naziemnych.

Na początek wrzucam to co mam pod ręką, jedna z lepszych z dzisiaj ;) Zasługa ŁaGGa 35.

1379088284-U625839.jpg

ZDJĘCIA PROSZĘ UMIESZCZAĆ W SPOILERZE! PODAWAJCIE TEŻ RODZAJ BITWY.

Ranking:

AB

Doświadczenie:
1. 16753 - Kicak105
2.

Zestrzelenia:
1. 23 - Yolocaust
2. 9 - Kicak105
Cele naziemne:
1.
2.

HB

Doświadczenie:
1. 246772 - Yolocaust
2.

Zestrzelenia:
1. 7 - Yolocaust
2.
Cele naziemne:
1. 23 - Yolocaust
2.

FRB

Doświadczenie:
1.
2.

Zestrzelenia:
1.
2.
Cele naziemne:
1.
2.

No dawać, pokażcie mi, jak bardzo lamię xD

1379522415-U625839.jpg

Na razie kończę z ruskimi... wciąż zbyt OP.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Nie o to mi chodzi, po prostu w **uj dużo expa jak na kilka zestrzeleń :D Czyli muszę częściej grać historyki. Żeby jeszcze więcej czasu po szkole było :/

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...