Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zakłady Bukmacherskie

Ewenement.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jestem niepełnoletni i chciałbym zacząć grać w ów rzeczy. Nie chodzi o tysiące ale o symboliczne kwoty. Więc ogólnie pytam się jak to działa ? Rejestruje się fałszywymi danymi i już jestem "pełnoprawnym" użytkownikiem ? Jedyne co posiadam to konto na PayPal'u. Z góry dzięki za pomoc. :)

@ chodzi o zakłady online oczywiście :)

Opublikowano

No i właśnie tego się boję, że pewnego dnia zapuka do mnie policja. Napewno kara pieniężna ale wpieprz od rodziców i tak największy :< Do 18 brakuje mi 1,5 roku więc troche dużo :D

@ A jakbym podał dane taty ?

Opublikowano

Przy wygranej sprawdzana jest tożsamość, więc jej nie dostaniesz. Zarejestruj lepiej kolegę albo tatę.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

No i właśnie tego się boję, że pewnego dnia zapuka do mnie policja. Napewno kara pieniężna ale wpieprz od rodziców i tak największy :< Do 18 brakuje mi 1,5 roku więc troche dużo :D

@ A jakbym podał dane taty ?

Możesz podać dane taty, ale lepiej żeby on o tym wiedział i żeby się na to zgodził, bo jakby się dowiedział że obstawiasz zakłady u bukmachera internetowego na jego nazwisko to pewnie by się troszke zdenerwował.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Witam. Jestem niepełnoletni i chciałbym zacząć grać w ów rzeczy. Nie chodzi o tysiące ale o symboliczne kwoty. Więc ogólnie pytam się jak to działa ? Rejestruje się fałszywymi danymi i już jestem "pełnoprawnym" użytkownikiem ? Jedyne co posiadam to konto na PayPal'u. Z góry dzięki za pomoc. :)

@ chodzi o zakłady online oczywiście :)

Ja tez nie jestem dorosły ( w sensie 18 ) . Na żywo możesz obstawiac ( Chyba ,ze poza lade nie wyrastasz ) ale jak to bedzie jakaś kwota znaczna to poproszą o dowód

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...