Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[INFO] Black Ops II ZA FREE !

Mr.Cukier

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Steam udostępnił nam na 2 dni black opsa 2 (multiplayer) oraz awesomenauts za darmo .

Jak zagrać ? W bibliotece na naszym koncie steam powinny się już znajdować, wystarczy zainstalować :D

Trzeba pobrać ok. 5 gb ( black ops 2 ).

W wyżej wymienione gry można zagrać 13.09.2013 do 15.09.2013 ( prawdopodobnie do godz. 00:00 ).

Serdecznie zapraszam wszystkich do gry !

Jeśli pomogłem like proszę :)

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Ciesze się że pomogłem :)

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!! 

Opublikowano

Kolejne noobki do wbijania nuclearów :D

Tylko do dzisiaj sobie noobki sobie nucki wbiją <3 Od jutra będzie chillout na serwach, będziemy odczuwać brak 9 letnich dzieci na serwerach :D

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Tylko do dzisiaj sobie noobki sobie nucki wbiją <3 Od jutra będzie chillout na serwach, będziemy odczuwać brak 9 letnich dzieci na serwerach :D

Chodzi o to że grają noobki na serwerach z niskimi lvl, na których się gra jak na botach easy ;)

Z drugiej tacy są najgorsi, bo grają najbardziej noobskimi klasami, chwila nie uwagi i leżysz od jakiegos typa z lkm + target finder.

Opublikowano

Noo... temat już chyba do zamknięcia :D Ufff... można w końcu pograć na jakimś poziomie ^^

//Zakaz umieszczanie reflinków w sygnie

SsKoRpIoN

Opublikowano

Proszę o zamknięcie tematu, jest już nieaktualny.

PS:Nie wiem jak Wam, ale mi gra się nie spodobała bo uważam że jest to "odgrzewany kotlet" wcześniejsze wersje coda były bardziej grywalne ;/ ( stare i dobre mw2).

Opublikowano

@up

Coś Ci sie pomyliło albo źle usłyszałeś od kolegów z klasy , ale "odgrzewanym kotletem" jest MW3 a nie BO2 :)

Opublikowano

@up

Coś Ci sie pomyliło albo źle usłyszałeś od kolegów z klasy , ale "odgrzewanym kotletem" jest MW3 a nie BO2 :)

Grafika w mw3 jest praktycznie identyczna jak w bo2. Ciasne, zwarte mapy czyli to do czego przyzwyczaiła nas seria cod. Kilka nowych map, broni i tyle ( bronie... w bo2 jest ich kilkanaście, nie tak jak w starszych codach ) Moim zadaniem to najlepszym (obecnie) codem jest mw2 ( w tej chwili zresztą nie grywalny...) No i nie usłyszałem od kolegów z klasy tylko grałem, znów powtórka z rozrywki i tyle. NO i proszę nie pisać w tym temacie, gdyż napisałem " Proszę o zamknięcie tematu " i oznaczyłem jako rozwiązany ! ! !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...