Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Blue screen przy uruchamianiu metka

ziabal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem że przy uruchamianiu metka (czasem w menu czasem podczas gry) wyskakuje mi blue screen i nie wiem co robić sprzet mam w pełni sprawny (sprawdzałem) na początku myślałem że to może być wina systemu (Win7 wcześniej grałem na XP) ale z tego co wyczytałem to nie powinno być problemu z Win7. Sprzęt jest w miare nowy (1 rok) i bez problemu śmigają mi gry z dużo większymi wymaganiami. Prosze o pomoc idzie zima i musze mieć jakieś zajecie na długie zimowe wieczory :)

Dane sprzętu:
Procesor: AMD FX 6100 6x3,30 Ghz
Płyta główna: Motherboard M5A78L-M
System: Windows 7 Enterprise 64 bit
RAM: 16 GB
Karta Graficzna: GeForce GT 610 2GB

PS. Jeśli założyłem temat nie tu gdzie trzeba to sory ale jestem nowy i nie bardzo ogarniam :)

Opublikowano

Posprawdzaj na różnej rozdzielczości gry. Może tam się cos pieprzy z rozdzielczością systemową itp. Nic innego nie przychodzi mi do głowy :D

Opublikowano

Podpis problemu:
Nazwa zdarzenia problemu: BlueScreen
Wersja systemu operacyjnego: 6.1.7601.2.1.0.256.4
Identyfikator ustawień regionalnych: 1045

Dodatkowe informacje o problemie:
BCCode: 124
BCP1: 0000000000000000
BCP2: FFFFFA800DC76038
BCP3: 0000000000000000
BCP4: 0000000000000000
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1

reinstalowałem już kilka razy i cały czas to samo próbowałem tez na różnych rozdzielczościach i nic to nie dało próbowałem uruchomić ze zgodnością z Win XP SP3 ale też nic nie dało...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...