Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie moge zrobic SS MarinerMt2

pi123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem gdyz jak chce zrobic ss to wtedy gra sie wylacza i wyskakuje mi male okienko 200x200 i w nim pisza znaki zapytania i moge kilknac tak lub nie ale czy klikne to czy tamto to jest ciagle to samo czyli zle :D

Problem jest z serwrem MarinerMt2, serwer ten ma takie same pliki jak Camerionmt2

Prosze o jak najszybsza pomoc ;)

Opublikowano

Reinstall. Zobacz czy masz w kliencie folder ''screenshot'' , jeżeli jest to czy jest jakiś pliczek/pliczki w nim ?

r3ePj8E.png

Opublikowano

Witam,

Mam problem gdyz jak chce zrobic ss to wtedy gra sie wylacza i wyskakuje mi male okienko 200x200 i w nim pisza znaki zapytania i moge kilknac tak lub nie ale czy klikne to czy tamto to jest ciagle to samo czyli zle :D

Problem jest z serwrem MarinerMt2, serwer ten ma takie same pliki jak Camerionmt2

Prosze o jak najszybsza pomoc ;)

Jeżeli nadal problem będzie wyskakiwał polecam ściągnięcie tego programu do zrzutów ekranów.

http://scr.hu/

Dzięki temu programowi możesz robić zrzuty dowolnej część ekranu , więc to chyba lepsze niż użeranie się z takim małym błędem.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...