Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] GTA V a CIV

babiniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiecie co ale uważam że to jest jedna z niewielu gier ktora jest warta tych pieniędzy powiem nawet więcej gdybym nie mial przerobionej konsoli moglbym nawet za nią dać ponad 300zł no ale ciesze że im sie zwróci to wszystko

Jeśli możecie zarejerstrujcie sie i dobijcie 1000 pkt

Opublikowano

Gra nie ma civa, ale wydaje mi się, że jedną płytę i tak trzeba będzie nagrać Ihasem : )

Po co ? Nie trzeba ihasem żadnej płyty nagrywać , potwierdzone info.

469811415538581269916.jpeg

Opublikowano

Po co ? Nie trzeba ihasem żadnej płyty nagrywać , potwierdzone info.

Ale jedna DVD musi być zainstalowana na dysku, a z drugiej będziemy grać.

Jeśli nie nagrasz jednej w 100% Ihasem to nie zainstalujesz jej na dysku : )

Opublikowano

A trick mp3 ?? To jak bedzie grał ktoś kto ma 256mb ?

Doczytalem sie jeszcze cos takiego

• Gra ukaże się na jednej płycie Blu-Ray (na PlayStation 3) oraz dwóch płytach DVD (na Xboksie 360). Pliki gry zajmować będą 8 GB i w przypadku obu platform konieczna będzie ich instalacja na dysku konsoli. Dodatkowo do zabawy na Xboksie będziemy musieli zawsze mieć płytę nr 2 w napędzie.

Tak dla pewności to wyżej a to niżej czy wiecie jak to bedzie sie instalowac na pendrive ?

• Gra ukaże się na jednej płycie Blu-Ray (na PlayStation 3) oraz dwóch płytach DVD (na Xboksie 360). Pliki gry zajmować będą 8 GB i w przypadku obu platform konieczna będzie ich instalacja na dysku konsoli. Dodatkowo do zabawy na Xboksie będziemy musieli zawsze mieć płytę nr 2 w napędzie.

Jeśli możecie zarejerstrujcie sie i dobijcie 1000 pkt

Opublikowano

Teoretycznie możesz próbować trick ps3, ale wtedy zastosujesz go na jednej, a później włożysz drugi i nie powinno to wg mnie działać.

Osoby z 256mb nie zagrają.

Już rok temu było mówione, że gra będzie na dwóch nośnikach i trzeba będzie posiadać dysk.

Opublikowano

Z tego co ja wiem to wystarczy USB o wielkości 18GB , skopiować zawartość co trzeba zainstalować na niego przez Horizon i z niego zainstalować właśnie tą zawartość płyty na konsolę poprzez USB nie wiem czy nie namieszałem hehe.

Co do gry to jest już w sieci od kilkunastu godzin więc zaciągać choć odradzam Pirate Bay tyle pijawek jest że prędkość jest żenująca (0.15kb/s) a i jeszcze jedno więcej jest pijawek niż sedujących o.O .

Nie ma :)

Grałeś już ? Podziel się opinią jak tam gra bo podobno kicha a w necie znalazłem taki koment :

Cut-scenki sa genialne. Wszystko jest piekne, gra jest świetna ale..

model jazdy nie cieszy za bardzo, puste miasto, nie generuje sie na czas

wszystko. Po prostu po trailerach ja osobiście wyobrażałem robie GTAV

inaczej.

Opublikowano

Z tego co ja wiem to wystarczy USB o wielkości 18GB , skopiować zawartość co trzeba zainstalować na niego przez Horizon i z niego zainstalować właśnie tą zawartość płyty na konsolę poprzez USB nie wiem czy nie namieszałem hehe.

Co do gry to jest już w sieci od kilkunastu godzin więc zaciągać choć odradzam Pirate Bay tyle pijawek jest że prędkość jest żenująca (0.15kb/s) a i jeszcze jedno więcej jest pijawek niż sedujących o.O .

Grałeś już ? Podziel się opinią jak tam gra bo podobno kicha a w necie znalazłem taki koment :

Jeszcze nie grałem , jednak gra na screenshotach wygląda genialnie. A do CIV'a to wiem z innego forum bo tam nagrywali na LT 2.0 zwykłą nagrywarką.

469811415538581269916.jpeg

Opublikowano

No to jak myślicie bedzie działałten trick mp3 ??

Nie trzeba bo pliki instalacyjne ważą 7.8GB i jak nagrasz DVD1 , DVD2 za pomocą "Trunacate" albo "Until the end of the media is reached" to i tak zadziała nie ważne czy LT 2.0 czy 3.0.

Co do gry to urywa dupę ale ci co mają jakieś wymagania z kosmosu mogą się zawieść.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...