Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[MineNicks [100 slotow][1.6.2][Epic Boss][Survival+rpg][non premium][rekrutacja otwarta]

D3monic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chetnie bym sie zglosil na rekrutacje na Administratora.

_____________________________________________________|

Podania skladac nie bede bo jest to dla mnie idiotyczne...

ale jesli trzeba to..

______________________|

1.Z pewnoscia oferuje pomoc dla graczy.

2.Bede sie starac odpowiadac na kazde pytanie gracza.

3.Jesli na server potrzebne beda jakies skladki to oczywiscie moge je zaplacic Ale niestety tylko przez SMS

4.W sprawach serverowych jestem obeznany na wielu serverach bylem administratorem,moderatorem a nawet helper sie trafil.

5.Kazda prace bede sie starac wykonywac w sposob poprawny.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

1.Jeszcze nie zdarzyla sie taka sytuacja aby wlasciciel servera na ktorym mialem Moderatora lub Administratora w jakikolwiek sposob narzekal na moja prace na serverze.

2.Na serverach gracze i administracja chwalila mnie za wspolprace poniewaz oddawalem moj czas na reklamy servera lub pomoc graczom.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Znajomosc Komend:

Podstawowe Komendy:

Znakomicie 10/10

WorldEdit

Znakomicie 9/10

____________________________________________________________________________________________________________________________________

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...