Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] shaco na jungli

Asanroth

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każda postać jeśli sobie ją wymainujesz i dobrze nauczyć się nią grać jest w stanie wyccarować grę. Osobiście widziałem ze 2 lub 3 osoby które do diamonda wybijały się grając tylko i wyłącznie shaco ( ostatnio nawet był na forum temat o jednej takiej osobie).

Opublikowano

Każda postać jeśli sobie ją wymainujesz i dobrze nauczyć się nią grać jest w stanie wyccarować grę. Osobiście widziałem ze 2 lub 3 osoby które do diamonda wybijały się grając tylko i wyłącznie shaco ( ostatnio nawet był na forum temat o jednej takiej osobie).

Soraka?

lvlate_eune_10_6_nozg.png

Opublikowano

Shaco bardzo lubię, i pograłem nim kilka gier na goldzie (gry z platynami) i wynik był 4/1. Ale nie mogę powiedzieć żebym którąkolwiek wycarrował. Z resztą carrowanie gier wskazuje jakobyś wygrał je właściwie w pojedynkę, a takie gry się praktycznie nie trafiają. Mniejsza jednak o to, Shaco jest naprawdę bardzo fajną postacią o ile umie się wykorzystać jej mechanikę, wie się kiedy wskoczyć, kiedy odejść od teamu i zacząć split push. Na pewno można tą postacią sporo ugrać, podobnie jak każdą (tak Soraką też), zostaje Ci pytanie jak bardzo skillowym graczem jesteś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...