Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Hitman: Absolution

Uberfuhrer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Zakupiłem kiedyś najnowszego hitmana i ostatnio naszła mnie ogromna chęcia na granie w niego. Zainstalowałem grę na steam, zrobiłem update i wszystko ładnie działało, lecz gdy naszedł czas na cutscenke to nie było w niej głosu postaci. Wszystkie inne dźwięki były, odgłosy strzałów, tłuczące się szkło i dźwięki chodzenia, ale głosu nie. Postacie tyko ruszaly ustami. Zrobiłem weryfikacje plików gry i przeszła pomyślnie.

Co zrobić?

Opublikowano

sprawdz w ustawieniach czy nei masz czegos takiego jak "glos postac" taki przypadek mialem w innej grze ;) jesli nie to sprawdz czy ustawienia jakosci dzwieku ustawione na kompie odpowiadaja grze

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Budowniczy
Opublikowano

Sprawdz w ustawieniach swojego komputera czy masz akurat włączony dźwięk.

Zrób jego test i zobacz czy w grze się poprawiło.

Albo, w ustawieniach gry, zobacz czy masz włączony dźwięk, bo możliwość jest, że nie wszystko jest dokładnie poustawiane, więc sprawdz ;)

Wina głośników napewno nie jest.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Ale dźwięk w grze jest i w cutscenkach też, tylko GŁOSU postaci TYLKO w cutscenkach nie ma. Postacie tylko ustami ruszają, nie ma ich głosu, ale dźwięk jest.

Opublikowano

Uporałem się z problemem kilka razy weryfikując pliki na steam i przełączając z polskiego na angielski i znowu na polski w opcjach gry steam. Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...