Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Galeria] Gold 5 do Plat 5 tristaną?

jackraymund

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio z silver 5 do gold 5.

Jak myślicie, da rade tristaną do platyny wbić?

Tristana nie posiada żadnej prawdziwej kontry(adc).

Na mida bardzo polecam, brak supportów, jump który prawie uniemożliwia ganki enemy + dodatkowo ult z małym cd, brak barrier enemy, mocny poke pod turretem enemy, można obijać do woli, dive na 6 lvlu to żaden problem(no chyba że bariera). Ofc opisałem tutaj adc na mida, rozdając na równo q+e, albo max q(krew się leje jakby mieli rozcięte wszystkie tętnice).

Do gier dostaje od gold 5 do słabych platynek. od g3 do plat1 da fuq?

Gold 2(co poradzić, nieda się z kassadinem przegrać, patrzcie na jego farme xD)

srbp.jpg

Gold 4(fizz full ap + barrier + ignite + zhyona, early jadł na farcie, niestety tylko on coś robił w enemy :/) Po tygodniowej przerwie grałem, więc nie piszcie że nie zbudowałem lw :P

nwfm.jpg

Gold 5

xcpk.jpg

Opublikowano

PENTA, series g3, 4vs5 (bc pojawil sie na samym końcu)

yrvz.jpg

srfq.jpg

słabeeeeee goldy 1-4 btw. ashe g1

@down

im wyżej tym ciszej się robi(szybciej akceptują) :D Srednio to w każdym quene, jak ktoś mida zajmie co mi się 2 razy zdarzyło, a raz mida + adc. To siedziałem na topie 0/8 w 10 xD

totalny brak ogaru w melee

Opublikowano

Spokojnie nie jaraj sie tak xD sam wbilem od silvera v do golda v i juz jestem g3 i series do 2. (jakies 2,5 tygodnia zeszlo)

Ale powodzenia ta trist. Btw nie placza ze adc na mida jest do dupy?

lvlate_eune_10_6_nozg.png

Opublikowano

Graty, musisz chyba wszystko wygrywac? Przed chwila przegralem bo jakis jajce mial w 3 minucie 2 deady przeciwko kassadinowi... Mimo ze wygralem bota, ja mialem 15 lvl a on 18. Nie dalo sie wygrac. I wyobrazcie sobie ze to gold...

Musisz miec tez niezlego farta do teamow ^^

lvlate_eune_10_6_nozg.png

Opublikowano

@up

zdziwiłbyś się, i to bardzo

cały czas mam przeciwną drużyne z wyższymi dywizjami.

Ale łatwo się carruje tristaną, zawsze bota szturmuje, a gdy mamy już 2 adc nafeedzonych jak skurwieli, to nawet 0/8 z topa zostaje wycarrowany, raz nie udało się wycarrować bota, bo po prostu grał jak totalne gówno :/

większość przegranych mam przez riota, przez te jebane dc-.-

http://www.lolking.net/summoner/euw/23939197#history/1062516084
Opublikowano

@up

yyy tylko ze ja nie gram na nordicu tylko na wescie, gdzie są cały czas problemy, i clienty crashuje

dla mnie wejście do gry to sekunda ze względu na SSD, ale normalnie to zanim ktoś wejdzie to mija 5 minut

a co gre jest dc kogoś, sam możesz zobaczysz na ss do g4, bc był afk od 10, i na sam koniec gry wszedł, ale każdą linie wygraliśmy i 4vs5 wygraliśmy :P

ostatnie przegrane to:

cait 0/7/0 w 15, zadnych asyst....

varus dc i już nie wszedł

grałem nasusem, sam przejebałem, wgl nie gram melee

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...