Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Graj sb tu z goldami ... *.*

barabaszek5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój op team na rankedzie, oczywiście w lobby mnie każdy hejtował, że polaczek to gg, oczywiście jak zwykle później to ja miałem najlepsze staty... No już nawet nie wspomne o tym, że przez talona mieliśmy full ad team, bo najpierw powiedział, że gra orianna, a później z dupy instalock *.* Nie pisze tego, żeby sie wypłakać ( bo i tak nie spadne do silvera *.*, tylko żeby pokazać noobków ;o )

ufo9.png

I ta ich op farma xD, specjalnie im nawet nie ruszałem mnionów z linii, ale jak np vayne ma 6 minionów, a zabija z nich 2 bo w reszte nie trafia to pozdro xD

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Insta report Leona i tyle plus ignored all. Tak się właśnie robi na tym poziomie ! YEAH nie ma innej rady na debili

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Insta report Leona i tyle plus ignored all. Tak się właśnie robi na tym poziomie ! YEAH nie ma innej rady na debili

Yeah zreportowalem leone teraz moje stracone LP wroca do mnie. Dzieki!

Tak w ogole, to po co wy sie tak sracie z tymi reportami... Przegraliscie to przegraliscie...

lvlate_eune_10_6_nozg.png

Opublikowano

Yeah zreportowalem leone teraz moje stracone LP wroca do mnie. Dzieki!

Tak w ogole, to po co wy sie tak sracie z tymi reportami... Przegraliscie to przegraliscie...

Może dlatego ze Leona jest rasistą ? Nie wiem czy było by Ci miło gdyby jakiś zagraniczny typek wyzywał cię od najgorszych w twoim własnym kraju, no ale spoko

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Tak to już bywa, gdybyś ciągle wygrywał nie było by wyzwania i byś się znudził, po za tym jak ja widzę, że ktoś w lobby mnie chce reportować lub obrażać to ja od razu ignoruje i gram sobie w ciszy. :)

Opublikowano

Więc tak, junglerem większość killi się oddaje, wzmacniasz wtedy każda linię w swoim teamie, nie ma co płakać, wszystkiego wygrać nie można.

Pewnie sam ich flamemowałeś.

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...