Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ja nowy gracz Terrari! Pare pytan!

PanGlod

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko

Zaczolem. Moja przygode z ta niesamowita gra i mam pare pytan !

1.Jaki jest sens/cel terrari?

2.Czy oprocz budowania/zwidzania/bossy jest cos do zrobienia?

3.Czy jest jakis poradnik dla zielonych?

4.Gre w terrarie zaczolem wraz z znajomymi na serverze czy to ulatwi mi poznanie gry?

5.Czym rozni sie wersja mobilna na iOS ktora posiadam od tej na komputer?

Dzieki za odpowiedzi

JEB*C MINESKY.PL !!! PJONA!

2rwqg40.jpg

Opublikowano

Zacząłem xD

1. Ubicie bossów, craftowanie itemów, etc. w 1.2 to derastycznie się zmieni i mam nadzieje, że to nie będzie taka monotonia ;]

2. w 1.2 będzie i to dużo, póki co w 1.1.2, to jeszcze farmy, jakieś bluud muny, itp.

3. Polecam kanał na yt "McjMzn" (Nie mój;x)

4. Tak i to bardzo :)

5. Kilkoma szczegółami, a tak to niczym.

647041416238306889721.png

Opublikowano

1.Ciężko tu mówić o jakimś konkretnym celu. Każdy ma inny, jedni chcą zbudować coś ciekawego, inni zdobyć najlepsze przedmioty, kolejni ubić wszystkie możliwe bossy. Wszystko zależy od osoby. Masz tutaj wiele możliwości i ostateczny cel nie jest podany (zresztą chyba nie ma gry multiplayer w której jest jakiś ostateczny cel, zawsze da się je kontynuować i coś jeszcze zrobić. Tylko single da się jakoś ukończyć.)

2.Napisałem wyżej.

3.Nawet tu na forum masz sporo przydatnych poradników (w dziale "terraria-tutoriale"). Na yt wystarczy, że wpiszesz "terraria poradnik" i zapewne też otrzymasz sporo wyników.

4.Oczywiście. Zawsze lepiej grać z kimś. Możecie sobie pomagać, podpowiadać no i sama rozgrywka jest ciekawsza.

5.Większych różnic nie widzę, jednak nie chcę się tutaj wypowiadać. W każdym razie komputerowa wersja niedługo dostanie sporego update więc jeśli masz możliwość to polecam w nią zagrać.

To już 9 lat z MPC <3

Opublikowano

1. To zależy, każdy ma inny cel ( tak mi się wydaje ) jeden woli coś pobudować, drugi robić jak najlepsze przedmioty do walki PvP. Jak już się komuś znudziło granie na singlu to może zrobić swój własny serwer i opóblikować go na forach inny robi escape, nagrywa na yt itd.

2. Można też walczyć z innym graczami na serwerach.

3. Poradników jest pełno na tym forum: http://www.mpcforum.pl/forum/467-terraria-tutoriale/

4. Oczywiście, będzie ci łatwiej bić bossy i granie ze znajomymi sprawia więcej przyjemności.

5. Powiem to co moi koledzy powyżej. Praktycznie niczym ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...