Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Jak wejść wyżej w rankingu/wyjść z elo hell?

Horpun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka, przedstawie wam poradnik na temat tego co jest napisane w tytóle

wienc tak:

-jeżeli gracie na EU N&E to nie liczcie na zbyt wiele i najlepiej jak najszybciej zacznijcie grać gdzieś inciej(poziom rozmowy, gry i słownictwo to sprawa drógorzędna ale tu chodzi o odmórzdżonych graczy w domyślnym przez kumatych ludzi przedziale wieku)

-bądźcie ZAWSZE przygotowani(podświadomie) na KAŻDY możliwy rozwuj wydarzeń(ónskilled, leaver, flejmer itd)

-nie wywyższajcie się("lol noob team I'm pro" itp)

-nie flejmujcie(fck you you tók my lane I would be better itp)

-nie wychodźcie z gry i nie zakładajcie z góry że gra jest lost

-starajcie się być przyjaźni

-jeżeli widzicie że już w lobby jest ciężki flejm jakiegoś typa "bo zupa była za słona", "noob ban" albo nieporozómienie o linie lub champy to namófcie kogoś rzeby wyszedł albo pod koniec czasu sami wyjdźcie(jeżeli nie przemówicie teamowi do rozsądku to uwierzcie że w grze nie będzie lepiej)

-motywujcie wasz team

-jeśli sytuacja jest krytyczna i nic się nie da zrobić to starajcie się mieć wyje*ane na[wstaw nazwe typa z pkt nr 2]

-chętnie korzystacie z opcji "mute"

-współpracujcie z teamem(to jest klucz to zwycięstwa)

to by było na ty...

a bym zapomniał...

-NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK ELO HELL(nawet na wyrzżym elo/division spotkacie ludzi którzy powinni być niżej

teraz to definitywnie jest wszystko także dziękuje za uwage i życze w ch*j wygranych

ZBIERAM PLUSY :] (DAWAJ PLÓSA ALBO W MORD)

JUŻ MNIE WSZYSCY ZNAJĄ NA KAŻDYM FORÓM WIĘC ALBO MNIE PRZYJMIECIE ALBO ODRZUCICIE - WASZ WYBÓR :/

TO OD WAS ZALERZY CZY NA PRZYSZŁOŚĆ WYKORZYSTAM WIEDZE O TYM GDZIE MIESZKA KARZDY Z WAS :)

BUAHAHAHAHAHAHAHHAHA!!!!

Opublikowano

"(poziom rozmowy, gry i słownictwo to sprawa drógorzędna ale tu chodzi o odmórzdżonych graczy w domyślnym przez kumatych ludzi przedziale wieku)"

I to jest właśnie spowodowane przez takich idiotów jak ty...

@offtop Ja pierdole ludzie jak to kurwa jest, że na tym świecie chodzą tacy analfabeci?? Nawet ja się opierdalam non stop na polskim i nic nie robie, oceny ~3, i nie wyobrażam sb jak można tak kaleczyć język o.O Albo on jest tępy i go wyjebali ze szkoły, albo napisał takie błędy specjalnie ( w co wątpie ) ...

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Dużo błędów, zresztą takich "tutoriali" jak twój jest pełno w google wystarczy poszukać.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...