Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lenovo M58 E8400 Pytanie

Ignac.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam bardzo serdecznie.

Mam możliwość nabycia taki oto komputer w owiele mniejszej cenie.

Tu rodzi sie moje pytanie do was (zakładam że wy znacie sie na tym bardziej) mianowicie chodzi o to czy na takim oto sprzęcię mógłbym sobie pograć w jakieś nie najstarsze produkcje. Chodzi mi tu miedzy innymi w lola czy w jakiegoś skyrima badz saintsrow. I mniej wiecej jakby to sie układało kwestią fpsów.(tak jest to dla mnie ważne.)

Link do tego sprzętu : http://kompik24.pl/pl/p/LENOVO-M58-E8400-6-MB-250-GB-DDR3-HD4500-XP/360

Wszystkie inne opinie na ten temat mile widziane ;)

@oszczędzcie sobie opinii z serii gówno lepszy normalny pcet gdyż w mojej obecnej sytuacji mieszkaniowej jak i pracy nie mam szans na nic innego. Głównie bede na nim pracował a grać chce w wolnej chwili.

Pozdrawiam liczę na tresciwą i w miarę możliwości szybką pomoc;)

Opublikowano

Nie pograsz w wymienione przez ciebie gry : za słaba karta graficzna

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

To jaką kartę jesteś w stanie mi polecić ?

Czy coś w stylu Radeon 6850 jest w stanie jakoś poprawić sytuacje ?

Anyways jak są jakieś w miare dobre karty które nie są drogie a są warte polecenia proszę o podanie ich tu niżej :)

Opublikowano

Ten komputer jet typowo do pracy biurowej - nastawiony na długą pracę w podstawowych aplikacjach, a nie żyłowanie go grami. Dozbieraj do 1000zł i będzie można pomyśleć o podstawowym zestawie do gier.

Jeśli chodzi o niedzielne granie, to może wyrwiesz używane APU, a resztę kupi się nową ? Jak nie wystarczy, to dokupisz GTS250 za 140zł i po sprawie. Jeśli nie, to ten tysiąc i masz Celerona G1620 + GTS250. Ale w przypadku APU zapomnij o świętych i smokach : D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...