Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nowy cheat do league of legends

sweetgrove12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnie nol lajfilem sobie w lola, stałem na lejnie, i jak typowy gracz farmilem, harrasowalem itp. Jednak w pewnym momencie, pojawila się na ekranie trwająca 0.00000001 sec czarna postać. Odruchowo się cofnalem, i nagle z jungli wyskakuje xin. WTF. Czyżby bug ze strony riotu? Co o czymś takim sadzicie? Dla mnie jest to dziwne, bo w ten sposób uratowałem się przed gankiem ( i tak go później zajebalem)

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

ja ostatnio zawuważyłem bug z lee czasami pokazuje sie na minimapce na ułamek sekundy dzieki temu zajeba***** go na golemach :D

drugi bug to z nidalee i pułapką, widzimy że ktoś postawi w krzakach warda stawiamy trap i prowadzimy tam minionki jak one wejda w pułapke to czasami odkrywa sie ward i można go zniszczyć <3

Opublikowano

Jest też bug nidalee ,że jak rzuci dzide a my nie widzimy nidalki to czasami nie widać dzidy tylko sam ten obłok co leci razem z dzidą.

Jeśli jest ona w krzakach, to nie powinien być bug hahahha

[√] 50 postów
[√] 100 postów
[√] 250 postów

[√] 500 postów

[x] 800 postów

Opublikowano

Jeśli jest ona w krzakach, to nie powinien być bug hahahha

Nie rozumiesz o co chodzi ,gdy my jej nie widzimy na wardzie lub po prostu nie widzimy a ona skądś rzuci dzide to dzida jest tak jakby nie widzialna tylko widać taką smugę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...