Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy dojde do 30lv ?

kakako15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ej no raczej powinieneś, bo takie coś trwa pare miesięcy a dochodzenie parę minut

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Do kiedy chcesz wbić ten 30 lvl? Do końca sezonu?

Jeszcze zależy, ile będziesz grał godzin w tym weekendzie, jeśli około 5-6 to dasz rade.

Tak do końca sezonu bo mają być nagrody tylko nie wiem jakie ^^

A lepiej kupić RP za 20zł i dać na wygrane czy dni?

Opublikowano

hm skoro tylko weekendy i 6h czyli 12h w weekend zakładając, że wszystkie mecze byś wygrał czyli ok24 meczy na weekend bo 30min to średnia meczu i ok 100expa za taki mecz więc wychodzi CI 2400 expa za weekend do konca seoznu który kończy sie 31. paźd o ile się nie myle. więc 7x 2400 czyli 16800 expa

http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Summoner_Experience

z tabelki łatwo wynika, że do osiągnięcia 30 lvl potrzebujesz 28765 expa

więc zakładając, że będziesz grał 5,6h tygodniowo i wszystko wygrasz to uda CI się osiągnąć max 26lvl

Opublikowano

jasne że nie dojdziesz 2169924-kappa.png

do pazdziernika bedzie ciezko a raczej niemozliwe

Podaj dlaczego.

hm skoro tylko weekendy i 6h czyli 12h w weekend zakładając, że wszystkie mecze byś wygrał czyli ok24 meczy na weekend bo 30min to średnia meczu i ok 100expa za taki mecz więc wychodzi CI 2400 expa za weekend do konca seoznu który kończy sie 31. paźd o ile się nie myle. więc 7x 2400 czyli 16800 expa

http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Summoner_Experience

z tabelki łatwo wynika, że do osiągnięcia 30 lvl potrzebujesz 28765 expa

więc zakładając, że będziesz grał 5,6h tygodniowo i wszystko wygrasz to uda CI się osiągnąć max 26lvl

Masz like :)

@topic

Czyli wbije czy nie wbije (z 20zł na RP na wygrane)?

Opublikowano

nie uwzględniłem busta na expa , no z bustem mogło by się udać :P psc za 20zł nie wiem ile to rp ale chyba 975? aktualnie jest promocja na busty więc możesz sobie kupić 3 dniowy za 130 rp, + nie wiem czy dobrze zrozumiałem, że weekend to tylko sobota i niedziela czy też wieczór pt ;p

a najlepiej jak by Ci ktos w tygodniu tez grał :P chodżby po 1 gierce dziennie brat kolega czy coś , ew ściągnij bota : D i niech sam lvluje

Opublikowano

nie uwzględniłem busta na expa , no z bustem mogło by się udać :P psc za 20zł nie wiem ile to rp ale chyba 975? aktualnie jest promocja na busty więc możesz sobie kupić 3 dniowy za 130 rp, + nie wiem czy dobrze zrozumiałem, że weekend to tylko sobota i niedziela czy też wieczór pt ;p

a najlepiej jak by Ci ktos w tygodniu tez grał :P chodżby po 1 gierce dziennie brat kolega czy coś , ew ściągnij bota : D i niech sam lvluje

A za 130 rp kupie i moge ustawić że za tydzień będe miał użyty czy od razu?

Wole sam na koncie grać bo nie chce łamać regulaminu (chyba) i nie będe znajomemu podawać pasów bo mi zmieni :P

Opublikowano

A za 130 rp kupie i moge ustawić że za tydzień będe miał użyty czy od razu?

Wole sam na koncie grać bo nie chce łamać regulaminu (chyba) i nie będe znajomemu podawać pasów bo mi zmieni :P

nie łamiesz żadnego regulaminu, na jednym koncie może grać kilka osób.

btw jak chcesz wbić 30lv tylko po to żeby wylądować w brazie i potem w nim siedzieć pół roku to powodzenia, po wbiciu 30lvla powinieneś zrobić przynajmniej 2 strony run, ogarnąć masterki i dopiero zacząć grać rankedy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...