Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przyszłość MPC WRT

xkamazutra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.!

Piszę ten temat, ponieważ chciałbym się dowiedzieć, co dalej z tym projektem.

ligi nie ma, clanu nie ma, ludzi na ts'ie też nie ma...

Wiem, że to dopiero początek, ale chciałbym się dowiedzieć, kiedy i kto ma zamiar to rozkręcić.

Trzeba stworzyć clan, który będzie się godnie prezentował (ładne logo, skrócona nazwa, dobre wyniki)..

Do tego wszystkiego trzeba jednak zapału, a jak na razie wszystko stoi w miejscu.

Wydaje mi się, że powinno się zakończyć rekrutację, ponieważ ci, którzy powinni, już są, a nikt inny raczej nie dojdzie (z powodu wymagań).

Dział powinien być wyczyszczony, powinniśmy stworzyć dobry regulamin oraz tabelę planowanych rozgrywek.

Należało by się również zająć ts'em i zmienić "czysty pokój" na coś użytecznego i przejrzystego.

Treningi także nie są złym pomysłem jednak potrzeba dobrej organizacji, czego tutaj brakuje..

Mam nadzieję, że któryś z leaderów przemyśli to, co napisałem i postara się chociaż minimalną część wcielić w życie.

W razie czego oferuje swoją pomoc w każdym aspekcie

;)

Opublikowano

Po pierwsze jest taki problem że jest początek roku dla nie których i nie każdy ma czas. Z tego co pamiętam dwóch leaderów ma problemy z pc-tami. Ja osobiście starałem się coś ogarnąć ale nie widziałem u członków zapału więc co tu robić. Osobiście czekam na rozwój wydarzeń.

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

A czego się masz spodziewać? Ja przez 4 dni byłem po 3-5 godziny na tsie i nikt nie wbijał to jaki to ma sens?Zrobić jakiś sensowny team który będzie grał cały czas a ci co nie wchodzą na tsa i nie grają out

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Strasznie ciężko mam, bardzo mało czasu... bo prostu już nie mam czasu rozkręcić MPC WR Team osobiście, mam na głowie cały projekt mentorów, dział do ogarnięcia i sprawy prywatne.

Jeżeli masz zapał to rozkręć dział ! Rób wszystko z w twojej mocy, uzgadniaj rzeczy z nami na PW czy coś, do dzieła !

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...