Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dziwna sytuacja

SayIt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, ostatnio gralem teemo. Byl tf, bijemy sie i w pewnym momencie juz wszyscvy maja gdzies po pol hp i pobieglem i zabilem ezreala, zaliczylo mi killa i ide bic kolejnych, ale po okolo 3 sekundach ez wstal i zaczal bic sie. Tyle, ze nie mial on guardial angela a wczesniej mi zaliczylo killa i drugi raz go zabilem to tez mi zaliczylo. Pytanie jest takie, jak on wstal? Przeciez wczesniej zginal

Opublikowano

Jest to niemożliwe.

skoro naliczylo fraga, znaczy ze juz nie żyje. Ew ult yoricka, ale skapnol byś się.

Jest jeszcze możliwość, ze miał revive i teleport xD

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

To nie wiem, tez sie zdziwilem. A kiedys bylo cos takiego jak legendarny kill i zeby to zrobic to 1 z przeciwniko musial sie jakos tak ozywic? :D

Opublikowano

To nie wiem, tez sie zdziwilem. A kiedys bylo cos takiego jak legendarny kill i zeby to zrobic to 1 z przeciwniko musial sie jakos tak ozywic? :D

Mniej więcej wyglądało to tak:

Enemy team miał wskrzeszenie+tp, najpierw robisz pente, potem oni używają wskrzeszenia+tp do warda, i znowu ich zabijasz, i był legendary.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Jezus YOLO

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...