Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Malzahar Quadra ranked - Unoficall penta - Dziewczyna :D

buli1984

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hahhahaahahahhahahahahh dziewczyna która nie gra czesto w lola umie wygrać w brązie a ty nie, polecam grać w bierki a nie w lola xD

Byłem w silverze ale transfer do eu west i dało do brązu :/

Opublikowano

Byłem w silverze ale transfer do eu west i dało do brązu :/

Smutne :/ Przeniosłeś się z mmr niskim w ch... na EU Westa pewnie "bo tam wyższy poziom" i się pewnie zdziwiłeś faktem iż w brązie nie ma takiego poziomu jak na nordicu w diamencie (na który oczywiście zasługujesz)

@Antywarn - Dziewczyna która nie gra w lola prawie wgl, ma większego skilla od Ciebie? Spytaj się czy udzieli Ci rad...

Opublikowano

Smutne :/ Przeniosłeś się z mmr niskim w ch... na EU Westa pewnie "bo tam wyższy poziom" i się pewnie zdziwiłeś faktem iż w brązie nie ma takiego poziomu jak na nordicu w diamencie (na który oczywiście zasługujesz)

@Antywarn - Dziewczyna która nie gra w lola prawie wgl, ma większego skilla od Ciebie? Spytaj się czy udzieli Ci rad...

Kurwa wiem że miałem chujowe mmr, tak kurwa lepiej się tu gra, tam sama narzekała na ludzi i kończyła ze statami 0:25 więc mnie nawet już nie wkurwiajcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...