Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wyścig z czasem ! ;d

looobie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, odkąd dowiedziałem się jakie są nagrody za golda przestałem bawić się na s5 i zacząłem grać na poważnie, efekt już widać, 3 dni i silver III, oto mój lolking

:http://www.lolking.net/summoner/eune/21709830

Myślicie że uda mi się wejść do golda przed końcem sezonu?

Jestem otwarty na uwagi, pomoc, hejt :D

Może ktoś też wychodzi z silvera i ma jakiegoś tam skilla? Pisać pw

Opublikowano

Ostatnie meczyki z historii wyglądają nieźle, aczkolwiek farma miejscami mogła być lepsza. Dokładnie nie mogę powiedzieć, czy Ci się uda - wróżką wprawdzie nie jestem, ale skoro zrobiłeś taki przeskok w górę to jakieś szanse masz.

Opublikowano

Mógłbyś minimalnie poprawić runki, ale to jakiś wielki dramat nie jest. Z tego co mogłoby Ci pomóc to pomyśl czy w każdej grze chcesz grać innym champem ja wiem że to jest fajne, ale przy wbijaniu dywizji moim zdaniem łatwiej jest grać czymś co masz wymasterowane. Mam wrażenie że takie ciągle zmiany odrobinę odbijają się na twojej farmie, bo widać że umiesz last hitować, ale chyba nie wszystkie postacie Ci leżą w tym elemencie.

Opublikowano

To zależy czy system Cię lubi, czy nie, jeżeli w 1 dywizji będziesz dostawał tak jak, ja to nie sądzę, np +3i gdy masz już 90+i przegrasz 1 grę za 30-40 lp, to nie bardzo. Dużo zależy od szczęścia, umiejętności carrowania i czasu spędzonego na grze w dany dzień.

Ps pisze się zaczĄłem :)

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

Dzięki za opinie, co do tych zmian postaci: te postacie co są w historii to większość mam wyuczone, jedynie mundem nie gram za często, lee sinem grałem na midzie jest tam w historii, no farme mam różną, zależy od tempa gry, tak w tej grze lee nic się nie działo to mam 200 farmy w 20 minucie, ale np gra gp czy rumble co chwilę schodziłem pomagać na inne linie :) A co do run, to jakie najlepiej zrobić?

Opublikowano

Jeżeli chodzi o runy to odrobinę efektywniejsze jest granie na Ad: 2x life steal na quintessence. DMG jest wystarczajacy na samodzielne lasthitowanie pod wieżą a jednocześnie masz odrobinę większy sustain na linii.

Opublikowano

A i powiedzcie mi od czego to zależy z kim i na kogo gram ( chodzi o dywizje), bo zwykle miałem "rówieśników" tzn silver 5, 4 bronz 1, 2 i byli... no bardzo słabi nie którzy, inni w miarę, a teraz wszyscy grają dobrze, słuchają się, niema zabardzo kłutni w lobby o pozycje, zależy to od czegoś, czy poprostu szczęście teraz mam?

edit@ zobaczcie historie, teraz w teamie mam silver 1, silver 2, to dlatego że mam teraz win streaka wysokiego? Bo mam już gdzieś 10-15 wygranych gier na 2 przegrane :)

Opublikowano

Wiesz w 5 dywizjach w każdej lidze trafia się masa "potworków" którzy mają sporo niższe MMRy od danej ligi, a że nie są w stanie iść w górę to lubią sobie potrollować etc. Idąc w górę trafiasz zazwyczaj na graczy, którzy też awansują przez co mają lepszy nastrój, at o przekłada się na atmosferę. Jeżeli masz wyższe MMRy od graczy ze swojej dywizji dostajesz tych z lepszych lig. Plus tego taki, że zazwyczaj oznacza to szansę na przeskok o 2 dywizje od razu, chociaż czasami system "delikatnie" przegina i np. potrafi Ci dobrać w serii z gold V nawet jakiś niski diament i robi się mało przyjemnie.

Opublikowano

Co wy macie z tym, że ludzie, którzy specjalnie przegrywają grę nie mogą spaść? Oni spadają ze swoim mmr - nie gracie z nimi. Nie dobiera na podstawie dywizji, tylko mmr, czyli osoba pomagająca przeciwnikom, będzie grała z coraz słabszymi ludźmi.

Tak, masz szczęście. Ale jest szansa, że jeżeli dobijesz do s 3 100 lp z 1- 2 przegranymi, to Cie przeniesie do s1, bo póki co masz wysokie mmr

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...