Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Gry w którą można zagrać z kolegami

lubieponczki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam jakieś gry super spoko giery, na dłuższą mete, bez p2w, może być jakaś dungeonówka, ale nie musi, w party super giery.

Chodzi mi o super duper party bo z kolegami chce grać i gra odrestaurowująca po trudnych przeżyciach życiowych.

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

Szukam jakieś gry super spoko giery, na dłuższą mete, bez p2w, może być jakaś dungeonówka, ale nie musi, w party super giery.

Chodzi mi o super duper party bo z kolegami chce grać i gra odrestaurowująca po trudnych przeżyciach życiowych.

W Star Sonata wbicie lvl'a 2k zajmuje zwykle 2-3 miesiace na f2p i jest sporo roznych dungeonow w sam raz do gry z kolegami.

Opublikowano

Weź opisz dokładniej bo ja nieponiematy tej gry, rozpisz coś więcej. A to dużo ludzi gra? Bo nie chce grać na pustkowi gdzie zara zamkną serwer.

Grał w ktoś w Dark Blood? W taką gre bym se pyknął. (zamknięta jest)

Jeszcze HeroesGo wyszło, (open beta) od twórców CABALA, i mam pytanie czy ta gra jest z wipe?

Ktoś napisał że Nostale na PW, tam super duper pary jest?

Nie oczekuje na odpowiedz na wszystkie pytanka od razu :D

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

Weź opisz dokładniej bo ja nieponiematy tej gry, rozpisz coś więcej. A to dużo ludzi gra? Bo nie chce grać na pustkowi gdzie zara zamkną serwer.

Grał w ktoś w Dark Blood? W taką gre bym se pyknął. (zamknięta jest)

Jeszcze HeroesGo wyszło, (open beta) od twórców CABALA, i mam pytanie czy ta gra jest z wipe?

Ktoś napisał że Nostale na PW, tam super duper pary jest?

Nie oczekuje na odpowiedz na wszystkie pytanka od razu :D

Star Sonata powstalwa w 2003 roku napisana przez pojedyncza osobe, po paru latach wykupil ja jakis Jeff i zalozyl taki w miare dev team. Do dzisiaj gra stoi, graczy moze nie ma zbyt wielu, z 3-5k ale po ostatnim patchu tego miesiaca wprowadzili bardziej "noob friendly" tutorial i wzialem sie za reklamowanie.

http://www.mpcforum.pl/topic/1043443-prezentacja-star-sonata-2/

Tu masz dokladny opis.

Opublikowano

Lista gier dla ciebie:

Cabal Online - wspólne dungeony, ultra efektywne skille, dość częste update epizodów, 6 postaci

Rusty Hearts - coś podobnego do HeroesGO, side-scroll, grafika ala dorosłe anime

Dragonica - też ten typ sidescrollu

Infestation - co prawda nie mmorpg lecz survival zombie, polecam bo też swietna zabawa ze znajomymi :)

Aion PL - bardzo dobre pvp, duzo dungow, dobra grafika, polska wersja

Opublikowano

A coś w style Dark Blood? 2 pytanie czy Heroes go ma wipe (czy jak bede se groł to wejdzie to na oficjala moje konto)?

Opublikowano

Skoro nie szukasz gry P2W, to polecam zakupić Final Fantasy XIV: A realm Reborn, co prawda płacisz jakies 80zł za grę z 30 dniowym abonamentem, pozniej musisz dokupić abonament, ale to wychodzi ok. złotówka dziennie.

Gra naprawdę ciekawa, wciągająca i ładnie wyglądająca. Poza tym opłacaniem abonamentu, za nic więcej nie płacisz. Czegoś typu Item Shop tam nie ma.

Świetna fabuła, rozgarnięci gracze (nie biją zwykłych mobków, jeśli ty bijesz [chyba że są silniejsze niż my sami, to pomogą], łatwo można się dogadać i w miarę możliwości pomogą), pozatym ciekawą opcją jest tam Real-Time Event, czyli możesz normalnie iść, a przed tobą wyskoczą Ci mobki, aktywuje Ci się wtedy quest, po wykonaniu go dostajesz dodatkowy exp i kasę, czasem dodatkową nagrodę, nawet jak przegracie, to i tak dostaniesz, mniej ale zawsze.

Tutaj nie ma czegoś takiego, że jakaś postać jest OP, każda postać może z każdym wygrać, zależy tylko od umiejętności gracza, ułożenia combo, bonusów itp.

Opublikowano

HeroesGo to troche taki dupny jest, narazie nie gram, i dalej pytam czy jest vipe.

Dalej pytam darkblood (czy coś takiego istnieje jeszcze).

Jaka jest najpopularniejsza dungeonówka (z jakiegoś rankingu czy cuś), niech ktoś da jakieś rankingi bo ja żem widział takie tabele co miesiąc aktualizowany z popularności gier, tyle że od Koreańczyków ale była aktualizowana ta tabela ;d

Opublikowano

W Finalu jest sporo dungeonów, z góry na nie jest nałożona koncepja pracy grupowej np. boss, tank przyjmuje ciosy i atakuje mniejszym DMG, postacie z dobrym DPS biją ile się da, najlepiej magowie, jeden healer leczy jak trzeba i atakuje w miedzyczasie.

Jednak jeśli by Ci się to nie spodobało, że np. trzeba płacić, to jeśli chodzi o MMO, bardzo dobre jak dla mnie jest Cabal Online

Opublikowano

Coś innego :D

Z tych popularniejszych gier :D

Opublikowano

Zobacz na Continent of the Ninth Seat.

Cała gra polega na drageonach, jest aktualnie 6 krain ale mają dodać do 9.

Gra ma bardzo fajny tryb pvp, IS nic nie wnika na siłę/umiejętności naszej postaci. Polecam!

Opublikowano

Dalej, już nie w które wymieniane kiedyś grałem. Mogą być nawet przeglądarkowe, tylko z tego roku, bo w dużą ilość topowych via www grałem, może jakaś nowa fajna wyszła.

@jaka jest najlepsze sportmmo bez p2w?

@edit jaki jest najfajniejszy action side-scroller?

Opublikowano

refresh!!!!

Dalej, już nie w które wymieniane kiedyś grałem. Mogą być nawet przeglądarkowe, tylko z tego roku, bo w dużą ilość topowych via www grałem, może jakaś nowa fajna wyszła.

@jaka jest najlepsze sportmmo bez p2w?

@edit jaki jest najfajniejszy action side-scroller?

Opublikowano

Viawww:

DarkOrbit

SeaFight

Novaraider

PirateStorm - Polecam

Margonem

My-Fantasy v3

Drakensang - Polecam [ polecam na gre z kolegami ]

Miastopary - Polecam [ polecam na gre z kolegami ]

Na Bazie Klienta:

Allods Online - tydzien temu bylo łączenie serwerów plus duzy Patch ... [ co 3-4 miesiace nowe przygody dodawane przez gpotato ] [ polecam na gre z kolegami ]

Runes and magic

Opublikowano

Dalej :/

@edit

W warcrafcie III da sie jakoś kampanie grać ze znajomymi na lan?

Opublikowano

Jakie macie zdanie o:

Blade 9 Online

?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...