Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dopalacze ( w lol`u ) :D

adrian200023

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec tak

Kupiłem dopalacz na 10 wygranych i jeśli teraz kupie dopalacz na 3 dni to będę dostawać: dopalacz 10wygranych i ten na 3 dni jednocześcnie?

Dzieki za all ODP

Szczała :p

Opublikowano

Ja bym pierw wykorzystała 1 dopalacz, a potem skorzystała bym z drugiego, ponieważ nie była bym pewna. W sumie to było by dziwne gdyby dopalacze się stakowały. xD

Opublikowano

Nie dostaniesz punktów za 2x dopalacz ... Kupisz drugi to po prostu przedłuży ci czas dopalacza nic więcej

Opublikowano

A to dziwne bo wczoraj kupiłem dopalacz na koncie 5 lvl na 3 dni i 10 winów i się nastakował. Dostawałem po prawie 300 expa a teraz po prawie 200 jak na 10 winów się skończył. Radzę kupić na 10 winów i kilka dni, wtedy 2x szybciej wbijesz. Sądzę że temat do zamknięcia, ponieważ odpowiedź padła. A Ci co sądzą inaczej zarpaszam robić 4 lvl i kupić boosty dla sprawdzenia.

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia".

Opublikowano

Kiedyś się stacowało i tak się robiło smurfy do 30 lvl. Ale teraz nie mam pojęcia ale raczej tak

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

wciąż się stakuje... niedawno oglądałem jak gość latał na 2 na streamie i miał co mecz po 300pz... mial 2x dopalacz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...