Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Download gry

MrEmicon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!Otóż co topiero "ściągnąłem" grę. W cudzysłowiu, ponieważ gdy było 0 s. myślałem, że już ściągnięte i wystarczy spauzować i zainstalować, lecz gdy 2-krotnie na probrany plik to na okienku pojawia się klepsydra i nic się nie dzieje. Czekałem 2 minuty i nic. Próbowałem 2 razy uruchomić, lecz gdy po 2 minutach zamykam okno dysku, w którym znajduje się plik wyskakuje mi okno "Program nie odpowiada" i gdy kilkam "zakończ teraz" to po 10 sekundach wszystko znika i widać tylko kursor myszki oraz tapete pulpitu. Gdy 2 raz próbowałem ściągnąć to od nowa idzie :C . Czy da się bez ściągania od nowa grać w CA? Kiedyś grałem, miałem k/d 2.76 czy cuś podobnego, potem 1.73 (po roku zachciało mi się znowu grać :P) i minął kolejny rok i zachciało się grać :D. Więc czy mógłbym sobie pograć bez ponownego ściągania? Zgóry dzięki za pomoc :D.

Opublikowano

Cały czas pauzowałem download, ponieważ nie miałem zbyt czasu, żeby za 1 razem ściągnąć oraz mam za duże ograniczenia, by zostawić komputer z włączonym download'em. Niewiem co zrobić, ponieważ jak w temacie napisałem pisało 0 sekund i myślałem, że to taki błąd i trzeba zatrzymać i można instalować.

Naprawdę nic nie da się zrobić? Jeśli nie to jak mam pobierać, żeby poprawnie się pobrało?

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...