Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

McDonald

ShastaMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wpierdzielilem przed chwila bulke[hamburger] z McDonalda.Z tego co czytalem to w tej bulce jest tyle sztucznych i chemicznych rzeczy i jezeli bym ja pozostawil w wilgotnym miejscu nawet na miesiac czy kilka lat by wygladala tak samo jak dzis ?

Gdzie jedzenie jest lepsze,zdrowsze ? Mc Donald,KFC,Kingburger lub inne....

Prosze o wypowiedzenie sie na ten temat

No wiem ze wszystkie sa smieciowe.... ale w mcdonald nie plesnieja nawet przez kilka lat

ie068n.jpg
Opublikowano

To robią na odpi...Aby kasy się nabrać.W tv oglądałem to tak jak oni smażą te fast foody to mają substancje rakotwórcze.Najlepiej jest swoje jedzienie a nie trucizne i padliny te.

Opublikowano

Mcdonaldzie to prawda, możesz zostawić bułke na rok i nadal będzie dobra do spożycia, BO: Jest pokrywana miodem. tak, miodem który nie rozkłada się czyli nie tworzy się pleśń. Po co to robią? Pewnie po to by móc naprodukować sobie bułek na zaś a potem tylko je odgrzewać :P Dlatego tak, to jest śmeiciowe jedzenie a najbardziej to mięso. A bardziej brak mięsa.

Opublikowano

"Gdzie jedzenie jest lepsze,zdrowsze ? Mc Donald,KFC,Kingburger lub inne...."

DOM, ewentualnie dobre żarcie z restauracji, PORZĄDNEJ restauracji, nie jakiś sramzes steakhouse czy inne gówno, prawilna restauracja w ktorej np dostaniesz kotleta z frytkami

mc donald,kfc, burdel king, i inne fastfoody wbrew tym ich tłumaczeniom 100% wołowiny itd to gówna ;)

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

Wpierdzielilem przed chwila bulke[hamburger] z McDonalda.Z tego co czytalem to w tej bulce jest tyle sztucznych i chemicznych rzeczy i jezeli bym ja pozostawil w wilgotnym miejscu nawet na miesiac czy kilka lat by wygladala tak samo jak dzis ?

1. Gdzie jedzenie jest lepsze,zdrowsze ? Mc Donald,KFC,Kingburger lub inne....

Prosze o wypowiedzenie sie na ten temat

2. No wiem ze wszystkie sa smieciowe.... ale w mcdonald nie plesnieja nawet przez kilka lat

1. Wszędzie są śmieciowe jedzenia, nawet w KFC te napoje w dozownikach z mnóstwem konserwantów..

2. Tego akurat nie wiem, ale i tak tam jest chemia.

Ja tam nie jem tego non stop, tylko kiedy mam ochote. Nawet zdarzyło mi się nie iść do tych restauracji przez ponad 4 miesiące bo.. nie chciałem :P A ostatnio to byłem.. gdzieś pod koniec lipca.. po cheeseburgera :)

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Ej stary nie jedz tych rzeczy, bo to się nie trawi, i ci się odkłada w jelitach, i potem będziesz gruby. A nawet mogą ci stomię założyć, a to jest straszne bo też to mam bo jadłem takie rzeczy.

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Zdecydowanie KFC, ja z resztą w ogóle KFC wolę, z tych wszystkich sztucznych żarełek jest najlepsze.;P

Opublikowano

Będziesz miał pewność, że jesz zdrowe żarcie, gdy ugotujesz sobie warzywka z własnego ogródka :/ Tak to niestety wygląda.

Na najporządniejsze (i najsmaczniejsze) z tego typu fast foodów wygląda mi KFC, ale i tam w potrawach gości cała tablica Mendelejewa. Jak mam jeść w "szybkich knajpach" to wybieram Subwaya :)

#don't care

Opublikowano

KFC najlepsze, aczkolwiek wszystkie te fast-foody są bardzo nie zdrowe i strasznie kaloryczne. Polecam kupować w barach, gdzie sam wybierasz co jesz i płacisz kilka zł za 100g ;)

Opublikowano

Nikt cie nie zachęca do jedzenia tego.

Tu masz mniej więcej wyjaśnione kurwa kilka rzeczy + wyjaśnienie ostatniej afery z tatarem jakimś

To że jest tyle chemii to jest normalne

Warte przesłuchania

GaimdKk.jpg

Opublikowano

burger king ma najzdrowsze mięso - grillowane .

Oczywiście też jest nie zdrowy , ale zdrowszy od reszty :)

chociaż grillowane mięso w za dużych ilościach też szkodzi

Opublikowano

Nie jedz tego gówna. Lepiej sobie kup bułkę za 30 gr lub chleb za 2 zł i nie wiem pomidora, szynkę, ser co tam lubisz, a takie fast foody to omijaj, bo jak będziesz to ciągle jadł to będziesz gruby i chory.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...