Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta]Czy podoba wam się 1.7 ?

Czy podoba wam się 1.7  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba wam si? 1.7

• Tak
      6
    • Nie , wyt?umacz czemu ?
      4
    • I Love 1.7 <3
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć skoro 1.7 jest już coraz bliżej chciałbym się was spytać czy podoba wam się nadchodząca wersja ?

Wypowiedzcie się na ten temat :)

link wychodzący w sygnaturze

Opublikowano

Lol ja nawet jeszcze nie wiedzialem czy wychodzi wlasnie ogladam filmik o niej i mowie ze to jest po prostu mega!

Najbardziej podoba mi sie ten czerwony smok:)

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Jestem na NIE. Wolałem starego minecrafta np. 1.2.5 jak dla mnie za dużo nowości wprowadzają a co za tym błędy np. z oświetleniem tyle tego było że naprawią i kicha tyle wersji już i nic nie naprawili. Ja teraz gram na 1.2.5 jak dla mnie fajnie się gra. I te nowe biomy itp. za rok to trzeba będzie mieć komputer jakiś bardzo dobry żeby chodził bo tyle tego dodadzą i co jeszcze update 1.6.2 jak dla mnie najgorszy dlaczego? Potki siły wypijesz potke i jesteś bogiem nawet w prot 4 zabijesz na kilka hitów (wiem że sa skrypty które to blokują) i konie , konie to już jak się jeździ to tzw. "laguje" i jeszcze na multi czasem działa że przez bloki można przechodzić a co za tym można wchodzić do gildi itp. Możecie się ze mną nie zgodzić lecz ja powiedziałem co sądzę o nowych wersjach.

Opublikowano

Lol ja nawet jeszcze nie wiedzialem czy wychodzi wlasnie ogladam filmik o niej i mowie ze to jest po prostu mega!

Najbardziej podoba mi sie ten czerwony smok:)

Tak czerwony smok jest Zaskakująca Fajny :P

link wychodzący w sygnaturze

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Moim zdaniem aktualicja na 1.6.2, byla niepotrzebna nic szczegolnego do gry nie dodala, lecz na 1.7 czekam :) Wkoncu nowe biomy <3

20.10.2013, godz 00:54 - rejestracja na MPCForum.pl

21.10.2013, godz 21:22 - 100 postów <3

Opublikowano

Mi sie nie podoba wolalem stare wersije mc. Coz niestety nowe wersije co kilka tygodni daja nam dylematy z serwerem nie zawsze sa pl i itd

W nowych wersjach np frakcije sa dla nowicjuszy problemem ;)

Pomogłem daj Lubie To

mca.png

Opublikowano

Nie grałem ale wygląda elegancko c:

od tego czasu zgrzeszyłem przeciwko Bogu następującymi grzechami:

1. Double Post
2. Refresh przed 24H :C

więcej grzechów nie pamiętam za wszystkie grzechy bardzo żałuje, I Prosze O zdjęcie kilka procent : )

Opublikowano

NIE - powód:

- mało nowych biomów (a nie ma być już więcej)

- brzytkie biomy (chodzi o flowerforest)

- brak zapowiadanych mebli

- brak nowych potworów

- brak nowych struktur / dungeonów (też były zapowiedziane)

- BRAK MOŻLIWOŚCI ZMIANY NICK-a na mojang.com (dlatego nie kupuję premium :))

- Trzeba znów czekać na aktualizację modów

Podoba mi się tylko: nowe kolory szkła, więcej kwiatów, AMPLITIFED(czy jakoś tak), sawanna,

Ogólna ocena 1/10

Opublikowano

Jestem na NIE. Wolałem starego minecrafta np. 1.2.5 jak dla mnie za dużo nowości wprowadzają a co za tym błędy np. z oświetleniem tyle tego było że naprawią i kicha tyle wersji już i nic nie naprawili. Ja teraz gram na 1.2.5 jak dla mnie fajnie się gra. I te nowe biomy itp. za rok to trzeba będzie mieć komputer jakiś bardzo dobry żeby chodził bo tyle tego dodadzą i co jeszcze update 1.6.2 jak dla mnie najgorszy dlaczego? Potki siły wypijesz potke i jesteś bogiem nawet w prot 4 zabijesz na kilka hitów (wiem że sa skrypty które to blokują) i konie , konie to już jak się jeździ to tzw. "laguje" i jeszcze na multi czasem działa że przez bloki można przechodzić a co za tym można wchodzić do gildi itp. Możecie się ze mną nie zgodzić lecz ja powiedziałem co sądzę o nowych wersjach.

Hahahah dobry komupter? TO JEST MINECRAFT, tam się daj policzyć pixele, a Ty mówisz o lepszym komputerze? To chyba masz komputer z 20 lat.

@Topic

Najbardziej co mi się podoba, to klify i smok.

Ale ten człowiek świnia, to nie za bardzo...

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...