Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Bug NX Cash

wujekzlo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam pytanko jest jakiś bug, na zdobywanie NX ?

Tu mam 1 filmik z jakimś crackiem:

xxx

Słyszałem też jakiś czas temu że na paypal da się coś zbugować.

Z góry dzięki i Like

Opublikowano

Raczej nie ma bugów. Ten program po wpisaniu passów wysyła je do twórcy.

A to że pokazało 8000 tyś. to tylko wizualne. Program podmienia cyferki w przeglądarce (coś jak cheat engine) i po odświeżeniu pokazuje tyle. Gdy np. się wylogujesz i zalogujesz to już tego nie będzie :) Zwykły fake do wyłudzania kont.

Opublikowano

Tak myślałem, ale widziałem na yt jak typek kupywał konto na minecraft za paypal i nic nie płacił tylko wkleił jakiś inna stronę jak przechodził do zapłaty.

Opublikowano

Poważny jesteś? W opisie filmiku był link do downloadu, to jest zwykły keylogger, proszę tego nie pobierać i nie stosować.

prosisz ? co ty masz do tego co ktoś pobiera ? jak ktoś bedzie chciał pobrać to i tak pobierze ...

Opublikowano

prosisz ? co ty masz do tego co ktoś pobiera ? jak ktoś bedzie chciał pobrać to i tak pobierze ...

Proszę Cię, nie odzywaj się człowieczku.

Ostrzegam przed tym abyście nie pobierali i nie używali, gdyż może wam wykraść wszystkie dane na komputerze, dane warrock'a, kont bankowych i EOT.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...