Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Założenie hostingu, jaki sprzęt?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, mam do was (specjalistów) pytanie, chcę założyc dobry hosting serwerów minecraft coś jak ownserver czy nawet idcraft.pl. I nie wiem jaką maszynę wybrać z OVH ?

Pomóżcie chcemy wyruszyć jak najszybciej :)

Opublikowano

Jesli nie znasz podstaw to radze ci sie w to nie bawic:) I to sie nie wykupuje maszyny na OVH tylko trzeba posiadac wlasna maszyne ktora nie kosztuje 200 zl tylko pare tysiecy na dobry hosting..
To tylko moja opinia

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Podstawy to ja znam, chodzi mi o jakąś na początek dobrą maszyne. Wiem że to trzeba posiadać własną maszyne ale na początek, na rozkręcenie "biznesu" coś potrzebuje mieć. Strone itp już mam została tylko maszyna i podpięcie to pod tą maszynę.

Opublikowano

Sam sie tym zajmuje (Płatny oraz darmowy hosting ServerClass)

Jeśli chcesz mieć profesjonalne maszyny to Serwer dedykowany BIG HG XXXL pod te lepsze pakiety np 7GB 12GB

Serwer dedykowany HG SSD - pod te mniejsże pakiety 1GB 2GB... Pakiet z SSD

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...