Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Dotyczace nicku!

Kondjo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.! Denerwuje mnie to, że mam w nicku PL na końcu, bo jestem rozpoznawalny i odrazu flame'owany przez teamatów i enemy np: "polish kid" "noob polaks" "polaks are low" etc. no wiec bardzo mnie to denerwuje i chcę się dowiedzieć kilku rzeczy:

# Kiedy kończy się sezon 3? dokładna data jeżeli jest.

# Czy mogę na koniec sezonu 3 poprosić supporta o zmiane mojej końcówki nicku na inną za darmo z powodem zamieszczonym powyżej?

# Ktoś z was już tego próbował?

Pozdrawiam

Zbieram Like ^^

Opublikowano

@up jesteś pewny, bo ja juz nie moge wytrzymac z tym flamem i doprowadza mnie to do szału...!

Zbieram Like ^^

Opublikowano

Też mam PL na końcu nicku, kiedy zakładałem konto, myślałem, że takiego czegoś nie bedzie, a jednak.. teraz żałuję, no i chcę sobie kupić zmianę nicku, bo innej opcji chyba nie ma. Support Ci nie przyzna, chyba że masz nick wulgarny czy reklamujący coś, czy coś w tym stylu.

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

@Ehh kurcze, spróbuję się zapytać, ale jak nie to niestety muszę wykupić zmianę nicku, bo tak dalej być nie może ;x

Zbieram Like ^^

Opublikowano

@Ehh kurcze, spróbuję się zapytać, ale jak nie to niestety muszę wykupić zmianę nicku, bo tak dalej być nie może ;x

Jeszcze istnieje możliwość przeniesienia się na inny serwer ze zmianą nicku. Oczywiście drożej, ale jeżeli byś tak planował to wtedy zakładasz na serwerze na którym chcesz się przenieść IDENTYCZNY nick i wtedy przenosisz konto. Wtedy RIOT Cię poprosi o zmianę nicku. Innej opcji niż RP nie ma, nawet nie masz co pytać, bo Riot już nie funduje darmowych prezentów.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Nie dadzą ci nic za darmo.

Z jakiś czas temu (może przed wakacjami) cena zmiany nicku była obniżona o 50%.

Sam w wakacje zmieniłem nick, bo miałem dosyć tego "PL".

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...