Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, piszę na szybko. Jak grałem na moim savie z paczką modów zwaną ErPack (pozdrawiam Autora), kopiąc wpadłem do lawy mając Full EQ Tinu, Coppru, Redstone'u, BatPacka, Drilla itp. Mam 0.5 HP (nie zginąłem na szczęście). Próbowałem NBTEditem, ale nie czyta level.dat ;( W players też zmieniałem health'a na 20, ale nie działa :c Proszę o szybką pomoc!

ein8.png

1378238828-U336505.png

Opublikowano

Gdy grasz w Miecraft na trybie Survival liczysz sie z przegraną,

Jeźeli chcesz sobie przywrócić HP to będzie to oszustwo ale jak kto woli

Wyłącz i włącz minecrafta

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Możesz szybko zobaczyć na jakich jesteś kordach i jak zginiesz to wrócisz ma te kordy ale musisz je szybko zobaczyć, albo tak jak kolega napisał wyżej ale czy działa to ja nie wiem.

Opublikowano

@up

w lawie jestem xD

@2up

widocznie jestem oszustem, chociaż nigdy nie grałem z nodusami itp. jak również nie używam żadnych TMI, jedynie NEI do craftingów przedmiotów ;)

ein8.png

1378238828-U336505.png

Opublikowano

zmień poziom trudności na peacefull, zmień swoją pozycję w pliku, albo po prostu oddaj sobie te itemy.

.

Opublikowano

Weź GameModeChanger i zmien sobie tryb na creative, wyleć z lawy, zjedz cos (najlepiej koxa) i wyjdz, zmien tryb spowrotem na Survival ;)

sygna_frikos.png

Opublikowano

ale czy do tego muszę wchodzić na świat i wpisywać komendę?

//Edit

DZIĘKUJĘ! Wypróbuję to i zobaczę czy działa ;) Zapowiada się fajnie :D

ein8.png

1378238828-U336505.png

Opublikowano

Niestety nie działa :c Jest może ktoś kto napisze takiego moda? Wiem prośba na pewno dziwna i dla wielu niewykonalna, ale myślę, że zrobienie czegoś takiego to kilka linijek kodu. Można oczywiście zrobić żeby dawało regen (ten od koxa) żebym mógł wypłynąć z tej lawy ;) Więc jeśli ktoś się znajdzie to proszę o link na PW :)

ein8.png

1378238828-U336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...