Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Maszyny Losujacej

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich. Na niektorych serwerach spotkalem maszyny losujace w kasynie w swiecie minecraft. Wchodzilo sie do takiej maszyny i rzucalo rzetony np. emerald na piasek dusz i obok wypadala nagroda. Sam chcialbym tez zbudowac taka maszyne, lecz nie wiem jak ;/. Jesli ktos wie, albo zna taki filmik ktory pokazuje jak zrobic taka maszyne to bardzo prosze o podanie linka.

Z gory dziekuje za każdą odpowiedz i pomoc.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

@ref

PS DLA MODA - Nie wiem czemu pisze ze ref teraz jest o 18. U mnie na kompie i w domu jest 19 ... Wiec prosze nie dawac ostrzezenia.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Poszukaj na youtube u sebka1202.On zrobił taką maszynę [ można ją ulepszyć w prosty sposób]

Jakbyś mógł to bardzo bym prosił o znalezienie tego filmiku i danie linka do niego, ponieważ przeszukalem ten kanal i nie zauwazylem nic podobnego ;/

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

@ref

PS. Skupper dzieki za tobre checi, ale jednak to nie jest to czego szukalem i jest zbyt skomplikowane :) Jesli do konca tego tygodnia nie znajde odpowiedzi to sprubuje jakos odgapic ta co mam do dyspozycji :) Ale + leci za dobre checi :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...