Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skin Viewer

Lirnen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Zapewne wielu z was miało lub ma problem z wybranie skina do swojej ulubionej postaci. Na obrazku wszystko wygląda ładnie, ale co z wyglądem w grze? Mam dla was rozwiązanie... Skin Viewer! Strona ta, służy do przeglądania wszystkich dostępnych skinów w LoL'u.

http://www.lolking.net/models

XclJQrl.png

1. Wybieramy postać

2. Wybieramy skin

3. Wybieramy animacje (nie wymagane)

4. Klikamy "Load Model"

Teraz używając LPM możemy obejrzeć realny wygląd Champ'a z każdej strony!

______________________________________________________________________________________

Jeśli poradnik o tej strony już był, to z góry przepraszam...

Nie gardzę lajkami ;)

Procesor: Intel Core i5-6400 3.3GHz (Turbo)   Karta graficzna: Gigabyte GTX 1060 6GB Windforce OC    Płyta główna:  MSI B150M Mortar

Zasilacz:  Antec VP 500    Dysk:  SSD 240GB + HDD 1TB    RA M:  4x4GB Kingston HyperX FURY 2133MHz CL14   Obudowa: SilentiumPC RG3

Mysz: Razer Viper Mini   Klawiatura: IBOX Aurora K-4   Monitor: iiyama XU2490HS-B1

Opublikowano

Taka ciekawostka w orginalnym modelu do sivir można zobaczyć więcej niż powinno (sprawdź komentarze przy wczytaniu modelu)

1330007971-U359964.png

Opublikowano

DZIALA DZIALA DZIALA DZIALA!!! Ogromny plus dla ciebie!!

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Opublikowano

haha super stronka ! Idealna dla graczy,którzy zastanawiają się którą skórkę wybrac a nie widzieli jej w grze :)

Duży +

Opublikowano

Jak widać nie każdy zna, sam nie znałem, już wbijam na stronkę :D trzeba zobaczyć parę skinów.

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...