Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skin do elise a rankedy 3 vs 3

Coocainek12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobiliśmy dzisiaj z kolegami drużyne rankingową . Graliśmy 3 vs 3 wygraliśmy wszystkie 5 gier. Jesteśmy w Gold IV. Pod koniec sezonu dostaniemy te skiny czy musimy rozegrać/wygrać więcej niż 5 gier ?

Zbieram + : D

Opublikowano

Też tak chce zrobić więc dostaniecie skiny :)

ps. tylko że ja to robię pod koniec sezonu aby nie pilnować gier i przez przypadek nie spaść :D

Opublikowano

Chyba nie wystarczy :)

Pamiętajcie, że w przypadku nagród 5v5 i 3v3 należy wygrać z drużyną przynajmniej 10 meczów - z stronki lola.

Czyli raczej jak dojdziecie do kogoś z diament a nie wygracie 10 gier nic nie dostaniecie;d Riot chyba nie jest głupi.. żeby zrobić tak że wystarczy mieć jakąś dywizje, bo wtedy by można nawet zapłacić komuś z challengera żeby was dodał pod koniec.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

http://beta.eune.leagueoflegends.com/pl/news/game-updates/features/oglaszamy-nagrody-na-koniec-3-sezonu - Tu tak pisze, więc chyba tak? raczej pomyłki nie zrobili ^^ i też to ma sens, bo tak możesz dojść do kogoś kto już ma dywizje itd, a tak to musisz wygrać te minimum 10 gier a to już różnica.

@edit tak musicie mieć razem 10 wygranych gier ^^.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

,,Pamiętajcie, że w przypadku nagród 5v5 i 3v3 należy wygrać z drużyną przynajmniej 10 meczów.''

Informacja, z głównej strony League of Legends.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...