Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL]Client pod Terenzo

NieZnajomyPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A czy na tym kliencie widoczne są kostiumy klubów, królika, świąteczne (oraz pasujące do nich fryzury)?

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Opublikowano

A czy na tym kliencie widoczne są kostiumy klubów, królika, świąteczne (oraz pasujące do nich fryzury)?

Wszystko działa jeżeli wgrasz do niego Kostiumy itd. Jeżeli chcesz widzieć to co ma terenzo na plikach to wystarczy pobrać łatkę i wgrać ;)

Opublikowano

LOL. ja wam odjebałem wcześniej clienta

i masa hejtów. ten dał clienta czystego i żadnego hejta. o.O

Tylko tyle ludzi co chcą postawić serwer na czystych plikach np: Terenzo poszukują clienta albo nie podtrawią sami stworzyć clienta. To im ułatwiłem bo mi działa na 100% i chciałem im udostępnić żeby było koniec proszenia od kogo można clienta mieć. Od kogo działa itd. Moim zdanie to powinno im pomóc. Pozdrawiam NieZnajomyPL

Opublikowano

Polecam wam pobrać łatkę od Terenzo. Znów ułatwiłem wam proszę linki do pobrania:

1#: http://www63.zippyshar123123e.com/v/6172123123122214/fil3123123123e.html
2#: http://www.mult123123123iup123123load.nl/71231231231231231O1231536456567R912312311CYJT

Skan:

attachicon.gifxxaaa.png

Teraz nie ułatwiłeś tylko w chuja poleciałeś bo z tego co wiem to Terenzo nie zezwolił na wrzucanie plików na inne hosty.

#Edit: Dopisałem znaki do linków aby nie działały.

Dla moda - Ten kto ukarał Dollar7 ma fajnie na chacie jak facet prawdę mówi i jest na temat.

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Usuń ten link, bo on w ten sposób zarabia..

/Mastick taki mądry.

Wysłałem raport, żeby usunęli ten reup, a ten mi dał -5%.

Śmiech na sali.

Opublikowano

Teraz nie ułatwiłeś tylko w chuja poleciałeś bo z tego co wiem to Terenzo nie zezwolił na wrzucanie plików na inne hosty.

#Edit: Dopisałem znaki do linków aby nie działały.

Dla moda - Ten kto ukarał Dollar7 ma fajnie na chacie jak facet prawdę mówi i jest na temat.

Jeżeli terenzo napisze mi na PW że mu się nie podoba to zmienię ;).

Edit: Ja tylko ludziom ułatwiam żeby nie pytali się gdzie co i jak. Pozdrawiam

Opublikowano

Nie zezwalam na kopiowanie, reupload, rozpowszechnianie zawartości plików!

Widać, jak dokładnie czytasz i szanujesz pracę innych.

Opublikowano

Widać, jak dokładnie czytasz i szanujesz pracę innych.

Naprawdę. Naucz się czytać to co na górze napisałem a potem możemy pisać. Autor się zgłosi że mu to nie pasuje to skasuję. Pozdrawiam cię.

Opublikowano

Naprawdę. Naucz się czytać to co na górze napisałem a potem możemy pisać. Autor się zgłosi że mu to nie pasuje to skasuję. Pozdrawiam cię.

UMIESZ CZYTAĆ TAKIE DUŻE CZERWONE NAPISY? WEJDŹ W TEMAT PLIKÓW I OBCZAJ.

Opublikowano

Obrońca się znalazł. Pozdrawiam. Nie pasuję to proszę mi tu nie pisać nie potrzebnie.

Jasne, że nie pasuje bo nie lubię lamusów którzy czytać i szanować cudzej pracy nie potrafią.

Opublikowano

Czyli na to wychodzi, że on ma Cie prosić o to, żebyś usunął jego pliki z innego hostingu?

Nie ośmieszaj się..

Opublikowano

Jasne, że nie pasuje bo nie lubię lamusów którzy czytać i szanować cudzej pracy nie potrafią.

Napisałem do terenzo i zobaczę co odpisze pozdrawiam

Czyli na to wychodzi, że on ma Cie prosić o to, żebyś usunął jego pliki z innego hostingu?

Nie ośmieszaj mnie..

Do Autora : Możesz to na inny uplodnąć ? Bo mi te 2 to mi net blokuję , bo jest zagrozenie ? NP megaupload cos w tym stylu ?

Wyślę ci za chwilę na PW. Bo ci UP się czepiają Pozdrawiam

Opublikowano

Wyślę ci za chwilę na PW. Bo ci UP się czepiają Pozdrawiam

Po co pozdrawiasz? Nikogo to nie obchodzi.

Co do:

Napisałem do terenzo i zobaczę co odpisze pozdrawiam x2

To zacinasz się, czy po prostu tak się jarasz Twoim "pro clientem", że wymawiasz/piszesz to dwa razy?

Szczerze? Troche żałosne, spatchowałeś clienta pl'a i usunąłeś z niego wszystkie patche (kciuk).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...