Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

naruto 330

GoldeN:#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak oceniacie ten odcinek, moim zdaniem był beznadziejny 2/10.

Nie pokazano w nim nic, przeciągany itp.

Jakbyście nie wiedzieli to przez 4-8 odcinków (nie pamiętam dokładnie) nie będzie naruto, tylko sasuke..

finalrender.png

Opublikowano

Hmmm chapter jak chapter xD. Jak dla mnie to zwyczajny odcinek naruto , ale widzę że każdy chce takie wybuchy i epickości jak w 329 ;).

Btw. to z Sasuke będzie naprawdę interesujące (czytałem mange).

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

Hmmm chapter jak chapter xD. Jak dla mnie to zwyczajny odcinek naruto , ale widzę że każdy chce takie wybuchy i epickości jak w 329 ;).

Btw. to z Sasuke będzie naprawdę interesujące (czytałem mange).

mam to w dupie, że nie zawsze może być akcja, madary i wgl, mają zrobić tak, żeby odcinek mi się podobał, w tym odcinku im nie wyszło, ale im zależy na kasie, a nie na widzów, bo ci i tak nie przestaną oglądać, nawet jak gówna będzie im się pod nos dawało

finalrender.png

Opublikowano

mam to w dupie, że nie zawsze może być akcja, madary i wgl, mają zrobić tak, żeby odcinek mi się podobał, w tym odcinku im nie wyszło, ale im zależy na kasie, a nie na widzów, bo ci i tak nie przestaną oglądać, nawet jak gówna będzie im się pod nos dawało

Bez obrazy ale ich gówno obchodzi czy Ci się podobał czy nie, zresztą ciesz się, że w ogóle wychodzi, a kasy to dostają od zajebania, ale kij Ci do tego skoro oni z jednym odcinkiem za przeproszeniem pierdolą się z 2 miesiące (chyba nie jestem do końca pewien). A dla mnie odcinek nawet dobry choć mógł być lepszy.

graphic.png

Opublikowano

Btw. to czemu ogladasz ? Ty chyba nie ogladales calego naruto , lepszy taki odcinek niż filer.

Bez obrazy ale ich gówno obchodzi czy Ci się podobał czy nie, zresztą ciesz się, że w ogóle wychodzi, a kasy to dostają od zajebania, ale kij Ci do tego skoro oni z jednym odcinkiem za przeproszeniem pierdolą się z 2 miesiące (chyba nie jestem do końca pewien). A dla mnie odcinek nawet dobry choć mógł być lepszy.

Racja jeden odcinek robi sie 2-3 miesiace.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

No to i ja dorzucę swoje kilka groszy. Jak dla mnie odcinek trochę lipny.

Wszystko byłoby ok no ale żeby pokazywali przez pół odcinka jak biegną no to proszę was.

HBV27j.png

Opublikowano

Heh nie narzekajcie za około 10 odcinków się dopiero zacznie nie będę tu zbytnio spilerował (Ale ci co czytali mange wiedzą)

Po 1 Nejji umrze. Po 2. Hinata bedzie z naruto Po 3, Tsunade zostanie przepołowiona na pół po 4. Sakura będzie tak jak tsunade ogarnie tą wielką katsuye i nauczy się techniki tsunade tej regeneracji. I będzie jeden wielki rozpierdol Orochimaru wróci , sasuke powróći do wioski ,

itd jak ktoś chce więcej wiedzieć pisać pw nie bd tu spoilerował.

xmMfHrm.png
Opublikowano

Fillerowa wstawka to ta akcja z Nejim i dwoma randomami. Reszta była na podstawie mangi więc...

co nie zmienia faktu, że nic się nie działo, wyszło gówno. Scene, na której biegali mogli skrócić i dać chociaż trochę więcej akcji, czy czegoś.

finalrender.png

Opublikowano

To prawda jak zauważyłem ten temat mocno sie zdziwiłem bo wyczekuje na odcinek tydzien każdy dostarczał mi zabawy i oglądałem go po 2-3 razy w tym odcinku było słabo przewijałem fragmenty które były powtarzane zanim sie obejrzałem już było po odcinku..

Za to kolejny odcinek zapowiada sie na lepszy :)

vayne.png

Opublikowano

co nie zmienia faktu, że nic się nie działo, wyszło gówno. Scene, na której biegali mogli skrócić i dać chociaż trochę więcej akcji, czy czegoś.

Jakiej akcji? Mieli skrócić coś na podstawie mangi i wstawić własną scenę, aby była akcja? ;x

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Jakiej akcji? Mieli skrócić coś na podstawie mangi i wstawić własną scenę, aby była akcja? ;x

To biegnięcie i te komentarze typu "nie będę gorszy niż Naruto" bez problemu można było zmieścić w 1/4 czasu który został na to stracony ;)

HBV27j.png

Opublikowano

@Up

Zobacz ten chapter w mandze :)

@Edit

Dobra, teraz jak pomyślę to mogli to o połowę skrócić ;x

1393461645-U349224.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...