Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Aktualizowanie NFS

marcinlotnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem polega na tym że kolega mi zgrał NFS World, wszystko dobrze jak coś to tego z ProgramData > NFS World, ok przeniosłem go do folderu na moim kompie tam gdzie on go miał ale pisało że będzie się aktualizować więc postanowiłem przenieść też do tego który mam na C > Program Files x86 > Electronic Arts > NFS World, zrobiłem tak ale dalej pisze że będzie się aktualizować 1gb chociaż że już wgrałem tam, jbc. to zajmuje 2gb ten od kolegi, i teraz pojawia się pytanie co zrobić lub gdzie włożyć ten folder od niego żeby się nie aktualizowało a odrazu mógł grać, proszę o Pomoc, z góry dzięki. Daje 555555 ++++++++ Pozdrawiam.

Opublikowano

Tak wiem ale słuchaj, kolega dał mi pełną wersje gry znaczy że wszystko co jest potrzebne, wkleiłem to do ProgramData NFS World kolega aktualizował to dzisiaj więc problemów nie powinno być a są poprostu ja mam pełną wersje zainstalowaną wszystko tylko nie wiem czemu jak odpalam lanuchera to instaluje się odnowa i mam pobrać 1gb a ja mam już to wklejone. Może do innego folderu to wkleić czy coś?

Opublikowano

Ale zrozum że on mi dał całą gre na pendrive i ja to wklejam do folderu i wtedy powinno działać bez problemów, mam tą gre od kolegi tylko że może źle wklejam do tego ProgramDaa i zaś NFS World bo to nic nie daje aktualizuje się cała gra odnowa 1,05gb a nie powinno się tak robić skoro kolega dał mi tą całą gre na pendrive i wgrałem ją.

Opublikowano

Ale zrozum że to że on miał zaktualizowaną,nie oznacza że ty nie będziesz musiał tego zrobić.Na twoim komputerze powstał z plików nowy laucher którego musisz zaktualizować.Inaczej nie odpalisz i przekładanie do folderów ci nie pomoże.

Opublikowano

To dziwne że koleś sobie zrzucił na pendrive, wgrał na drugiego kompa i jakoś grał a ja musze odnowa ściągać wszystko chociaż że to mam..

Bo aby wszystko odpaliło bez problemu trzeba zgrać wszystkie foldery NFS'a (są 2)

Jeden jest tylko do uruchamiania, tam znajduje się launcher

A drugi z aktualizacjami.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...