Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Nostale DE

kololuki98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest możliwość zamienienia plików z nostale pl i wrzucenia do nostale de tak aby wszystkie questy i inne było po polsku?

O i jak ktoś gra na serwerze Ancelloan to niech pisze pod odpowiedzią

Leguc_eune_25_5_logo.png

Opublikowano

Na nostale de jest wiekszy exp i wgl jest latwiej? bo kiedys byl taki temat ale nie moge znalezc

Opublikowano

dreax nie , poprostu na de jest taniej dlatego coraz większy jest trend na granie tam , np krzak pl 10kk np ( nie znam cen nie bić) de= 2kk max :P . Mam nadzieje ,że moja wypowiedz okazała się przydatna . :)

Opublikowano

Serio jest większy exp? Bo ceny tak są mniejsze np fibi ziąbek PL(30kk) DE (8kk) albo sp ranger 99j+11 PL(45-50kk) DE (20-25kk)

Leguc_eune_25_5_logo.png

Opublikowano

A jak na nostale de zarobić przecież tam wszystko tanie jest to niema jak czegoś sprzedać a wydropić to jest sztuka!!

Leguc_eune_25_5_logo.png

Opublikowano

Jeszcze chciałem poprawić na de opłaca sie kupywać nosdolary od ludzi i dzieki temu np fibi za 4kk , zamiast na bazarze 8kk :P , a co do zarabiania czy ja wiem pióra nawet dobra cena chyba 9-11k więc aż takiej strasznej biedy nie ma , jeszcze w labo idze ładnie , i tez można zarabiać w taki sposób ,że skupujesz rzaczy z nosmalla w cenie 15k za nosdolara i masz ogromny zarobek z tego . Ja niedawno kupiłem nossi za 5kk i czekam kilka miechów i sprzedaje za 13-17kk więc sama prościzna :P . Mam nadzieje ,że troche pomogłem .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...