Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o kupnie minecraft z allegro za sms ?

Zientez

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie o kupnie minecraft z allegro za sms ? wiem że to nie jest oryginalny mc ale to polega ze dostanie sie login i haslo a nick sie wybiera czy co ?

Opublikowano

Myślę, że to idiotyzm ze względu na złodziei. A nicku nie wybierasz, masz narzucony wraz z loginem.

.

Opublikowano

Tak Po 1 Nie Polecam Ci tego bo raz Się nabrałem i straciłem tylko kasę pisze 5zl a bierze ci więcej po 2 dostajesz niby 2 konta po czym 1 przestaje działać po tygodniu a 2 przestaje działać po 2 tygodniach wiec Lepiej Nie.

Opublikowano

99,9% to oszustwo. MC kupisz tylko w cenie ~80zł, taniej nie ma nigdzie. Jeżeli kupujesz to tylko minecraft.net/kontagier.pl. Zaufane firmy. Jak kupisz, to gift zadziała, lecz wygaśnie po paru dniach/miesiącach.

Opublikowano

NIEE !

Kiedyś również miałem na oku taką ofertę, że dostajemy login i hasło i mamy premium, lecz te pasy co ci wysyłają, to są zwykłe konta publiczne ( W których trzeba podawać odpowiedzi na pytanie)

Opublikowano

Nie warto. Ja na allegro kupiłem mc za 75zł (okazja jak nic ^.^) i działa już pół roku :) Kupiłem gifta-nie konto

To trafiłeś na 0,01% uczciwych sprzedawców,ale liczyć na farta że się uda nie warto

Opublikowano

Minecraft.net najlepiej,

choć na allegro da się kupić jeżeli jest automat 24/7 i sprzedaje koleś giftcody za 90-99 zł to zapewnie cię nie oszuka :)

Opublikowano

Allegro stanowczo odpada, a ja jestem przykładem, za 50zł kupiłem gift code i po 3 msc. odebrali mi premkę, bo kradziony.

Jeśli ziomuś podaje ci login i hasło, to sprzedaje konto, możliwe, że oryginalny gift dał, ale tu chodzi bardziej mu, by była możliwość gry na serverach premium i skin dla szpanu. Takie konto sprzedaje się wielu osobą i przeważnie w opisie aukcji jest zakaz zmiany skina.

MPC Hejter Team Leader

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

NIE POLECAM większość kont na alegro to konta na których grają po 8 osób bez możliwości zmiany hasła

Pomogłem? Daj lajka ;)

trorek.png 

Opublikowano

Niby dostaniesz te konto ale juz z narzuconym nickiem i najczesciej po 1-2 tygodniach wlasciciel zmienia haslo.

Na serwerach premium tez sobie nie pograsz bo za duzo osob bedzie probowalo dolaczyc na tym koncie i bedzie cie kickowac.

8008.jpg?1379821940

„To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.”

Opublikowano

To są kradzione konta z key logerów. Moi koledzy kupili i przestało im działać po 2 tygodniach. Nie polecam.

//nieregulaminowa sygnatura - handel

//BR3ND

Opublikowano

Nie kupuj!!! Mój kolega kupił za 20 zł i co? Nie dość, że miał głupi nick to 2 dni później konto miał inny gracz...

Opublikowano

Wiesz co myślę, jak chcesz aby po miesiącu zablokowali Ci kod, ponieważ nie będziesz miał kodu transakcji to powodzenia - Pieniądze w błoto.

5db2cb237b95bb99e2c82a5d.gif

Opublikowano

Ja dałem 30 zł za gfitcode na allegro i mam premke od roku. Więc mam farta.

Tak w ogóle ,raczej wątpię ,że ktoś sprzeda za 10 zł grę o wartości 80-120 zł .Zazwyczaj otrzymujesz;

- Nie kod ,lecz konto.

- Głupią nazwę.

- brak możliwości zmiany skina

- brak pewności ,że z konta korzystają inni

- konto ,może być publiczne.

- konto wygasa po pewny czasie lub właściciel zmienia hasło .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...