Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie mnie wrzuci? :)

Rellys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanko. Rozegrałem 8 z 10 gier rankingowych i w tym mam 5 wygranych. I teraz pytanie do której ligi mnie wrzuci? :) jeszcze mam 2 gry do rozegrania.

Opublikowano

Nie mozemy ci powiedziec gdzie bo może nawet cie do platyny rzucić zależy z jakimi ludźmi grałeś więc zagraj te 2 gry i sam się dowiesz

Mój plays zaczyna się od twojego błędu

~BestHooks

BestHooks_eune_412_2_nozg.png

Opublikowano

Nie mozemy ci powiedziec gdzie bo może nawet cie do platyny rzucić zależy z jakimi ludźmi grałeś więc zagraj te 2 gry i sam się dowiesz

Facepalm człowieku.

Opublikowano

Jeśli wygrałeś 5 gier z 8, to masz jeszcze 2, tak jak napisałeś, jak na razie jesteś w Srebrze V, wygrywając jeszcze jedną będziesz w Srebrze IV, kolejna = Srebro III.

Opublikowano

To zależy od tego z kim grasz normalny gracz nie ma informacji dot. przydzielania ligi więc nikt Ci dokładnie nie powie ale będzie to gdzieś tak Silver V- Brąz II

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

dokładnie wszysatko zależne od mmr itd, ja grając duo z kolegą z platyny na swojej seri na smurfie dostawałem też typów z platyn. wygrałem 8/2 silver1. kolega który tez w tym czasie serie rozgrywał przy 7/3 był w silver 4.

Opublikowano

Nikt ci nie powie gdzie cie dokładnie wrzuci. Zamiast tracić czas na te bezsensowne pytanie lepiej idź dograj te 2 rankedy i sam zobacz gdzie cię wrzuciło.

Opublikowano

Czasem po 6 jesteś w bronze, czasem po 5 w silverze. Ale z reguły tak 5/6 win to już silver V - spróbuj sobie dla pewności wygrać 1 albo 2 z tych co zostały ;)

@oops, nie doczytałem @2up, sry D: Tak czy tak gz za silver III... Swoją drogą grałeś może jakieś duo z kimś wysoko (enemy team itp) ? Bo normalnie ciężko byłoby mieć silver III z 6/10 D:

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

Nikt ci nie powie gdzie cie dokładnie wrzuci. Zamiast tracić czas na te bezsensowne pytanie lepiej idź dograj te 2 rankedy i sam zobacz gdzie cię wrzuciło.

A TY w dość łatwy sposób dobijasz sobie posty ;) jakbyś przeczytał wszystko to co było pisane w tym temacie to byś byś zauważył że już napisałem gdzie mnie wrzuciło.. Więc jakby nie patrzył ten "hejt" Ci nie wyszedł a skompromitowałeś sam siebie.. ;]

Czasem po 6 jesteś w bronze, czasem po 5 w silverze. Ale z reguły tak 5/6 win to już silver V - spróbuj sobie dla pewności wygrać 1 albo 2 z tych co zostały ;)

@oops, nie doczytałem @2up, sry D: Tak czy tak gz za silver III... Swoją drogą grałeś może jakieś duo z kimś wysoko (enemy team itp) ? Bo normalnie ciężko byłoby mieć silver III z 6/10 D:

Nie no grałem solo nie dobierało mi żadnych przeciwników, ale z tego co pisali przy wyborze championów to było tak że oni też dopiero grali pierwsze rankedy.. W jednej grałem na Topie i wyccarowałem grę. I było też tak że jeden typek był nie do pokonania ;)na koniec gry miał staty 12/0/19. Wczoraj zagrałem pierwszego rankeda w lidze i był wygrany ;) za niego dostałem 26lp więc przeciwników chyba nie byle jakich mi dobiera ;D

Opublikowano

Ja na moim smurfie wygrałem 6-10 i wrzuciło mnie do silvera 5. Więc wygrasz jeszcze jedną to prawdo podobnie będzie silver.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...