Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Super Pershing

Baczas92

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak lubisz nim grać to nie sprzedawaj, to wszystko zależy od Cb.

W zamian na twoim miejscu dokupiłbym trochę golda i kupił jg tiger 88.

Rzuca go max na 9t, szybki przeładunek, co wiąże się z dosyć słabą penetracją jak na ten tier, dobry dmg na minutę, bardzo dobry pancerz przedni ( jest to czołg jgtiger 9t z innym działem ) gdy schowasz dolną płytę. Jak za taką cenę, polecam Ci tego premium tanka.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Ja tam bym go sprzedał i kupił SU-122-44

mobilny, potrafi odbić, działo ma ZAJEBISTE (390 średnio... co 6-7 sekund)

Bardzo porządny czołg

shoob.png

Opublikowano

Super Pershing jest jeszcze zagadką. Bo nie wiadomo jak długo zostanie taki jak teraz.

Prawda, posiada on bardzo dobry pancerz warstwowy dużo graczy nie wie gdzie strzelać lecz naprawdę jest łatwy do przebicia.

Jest to praktycznie ciężki czołg z lufką od meda.

Musisz przemyśleć czy chcesz rozegrać nim 1000gier +, czy wytrwasz jego mułowatość i małą penetracje. Osobiście go odradzam i sugerowałbym dokupienie golda i kupienie T34, IS6 (wybór zależy od stylu gry)

@up. "Suczka" ma największy dmg/m z całej gry lecz moim zdaniem nie jest on dla każdego. Jak żuci Cię wysoko i zostaniesz wyświecony to szanse na przeżycie masz niską. Chodzi mi o brak pancerza i bardzo malutką ilość hp.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Super Pershing jest jeszcze zagadką. Bo nie wiadomo jak długo zostanie taki jak teraz.

Prawda, posiada on bardzo dobry pancerz warstwowy dużo graczy nie wie gdzie strzelać lecz naprawdę jest łatwy do przebicia.

Jest to praktycznie ciężki czołg z lufką od meda.

Musisz przemyśleć czy chcesz rozegrać nim 1000gier +, czy wytrwasz jego mułowatość i małą penetracje. Osobiście go odradzam i sugerowałbym dokupienie golda i kupienie T34, IS6 (wybór zależy od stylu gry)

@up. "Suczka" ma największy dmg/m z całej gry lecz moim zdaniem nie jest on dla każdego. Jak żuci Cię wysoko i zostaniesz wyświecony to szanse na przeżycie masz niską. Chodzi mi o brak pancerza i bardzo malutką ilość hp.

Pozdrawiam.

No ale kurwa mać, to jest jednak TD, na dodatek rosyjski.

Ruskie nie mają za dobrego pancerza, TD nie mają za duzo HP.

Poza tym, TD ma siedzieć z tyłu na drugiej linii a nie na pierwszą jechać.

Na pierwszej to HT ma siedzieć.

Więc siedząc w drugiej linii:

1. Nie wyświecą cię

2. Nie będą do ciebie strzelać.

shoob.png

Opublikowano

Pany pierdolicie ... ktoś z was w ogóle zagrał teraz na eu sp ? ten wasz hiper super pancerz zniknął wraz z tym patchem wiem coś na ten temat. Co do samej sprzedaży do puki nie masz zamiaru kupić nic innego wstrzymaj się ze sprzedażą do zapowiedzi następnego patcha lub wycofania możliwości sprzedaży bo on dostanie kopa pewnie do lufki albo silniczek lepszy i jedno z tych dwóch jest pewne, według mnie możliwe że wg ukręcił z niego taką kichę specjalnie żeby dać mu porządnego kopa potem i żeby ludzie znów go zaczęli odkupywać za większą cenę lecz to tylko moja teoria . Opcjonalnie dołóż golda do t34, is6 .

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Ja polecam Ci kupić jadźkę 8.8 (rozegrałem na nim ze 100 bitew na koncie kolegi, dmg zawsze +2k bez większego wysiłku). Dokładasz te 2,5k i masz porządnego TD VIII tieru. A jak chcesz coś tam zaoszczędzić to kup gazetkę z 1,5k golda (chyba) CD-Action(październik) czy coś takiego. Nie dość, że poczytasz sobie to jeszcze golda dostaniesz i będziesz musiał dokupić tylko 1k. Pozdrawiam.

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie WOTa chętnie na nie odpowiem :)

Gram w: Left 4 dead 2, World of Tanks, War Thunder,Tibia(Azura)

Napisz może coś razem pogramy:)
Pomogłem daj + :)

Opublikowano

Sprzedaj SP dołóż złoto i kup T34, ponieważ ma bardzo mocne działo + wieże. Zarabia bardzo dobrze mimo, że jeden pocisk kosztuje 1000 srebra, ale przy 2000 dmg wychodzisz na plus około 40k bez premki.

Chyba, że nie stać Cię by zakupić T34 to również dobrym czołgiem jest SU-122-44. Posiada on również dobre działo z szybkim przeładowaniem oraz wrzuca go głównie na VII Tiery. A za resztę złota możesz zakupić sobie premium. :)

Opublikowano

Sprzedaj SP dołóż złoto i kup T34, ponieważ ma bardzo mocne działo + wieże. Zarabia bardzo dobrze mimo, że jeden pocisk kosztuje 1000 srebra, ale przy 2000 dmg wychodzisz na plus około 40k bez premki.

Chyba, że nie stać Cię by zakupić T34 to również dobrym czołgiem jest SU-122-44. Posiada on również dobre działo z szybkim przeładowaniem oraz wrzuca go głównie na VII Tiery. A za resztę złota możesz zakupić sobie premium. :)

Głównie na T7? xD

Kumpel ma na nim około 1000 bitew - może ze 200 miał na T7. Ten TD jest OP na T7, więc ma niezrównoważony MM (Na swój tier rzuca raz na ruski miesiąc).

Co do tematu - polecam JgTigera 8.8cm. Świetny przedni pancerz (musisz schować dolną półkę i jazda), genialne działo, którym przebijasz wszystkie T8, w weakspoty i bok/tył każdy T9 HT. Świetna celność, najlepszy DPM na tierze (2667obr/min przy załodze na 100%), strzał co 4.55sec przy załodze na 100%, wentylacji i rammerze. Mobilność zaskakuje na plus - myślałem, że będzie mniej wolniejszy i mniej zwrotny. Do tego trzeba dopłacić tylko 2700golda, a nie 5k jak do T34.

Jeżeli jednak nie możesz dopłacać, to SU-122-44 jest najlepszym wyborem.

Opublikowano

Głównie na T7? xD

Kumpel ma na nim około 1000 bitew - może ze 200 miał na T7. Ten TD jest OP na T7, więc ma niezrównoważony MM (Na swój tier rzuca raz na ruski miesiąc).

Co do tematu - polecam JgTigera 8.8cm. Świetny przedni pancerz (musisz schować dolną półkę i jazda), genialne działo, którym przebijasz wszystkie T8, w weakspoty i bok/tył każdy T9 HT. Świetna celność, najlepszy DPM na tierze (2667obr/min przy załodze na 100%), strzał co 4.55sec przy załodze na 100%, wentylacji i rammerze. Mobilność zaskakuje na plus - myślałem, że będzie mniej wolniejszy i mniej zwrotny. Do tego trzeba dopłacić tylko 2700golda, a nie 5k jak do T34.

Jeżeli jednak nie możesz dopłacać, to SU-122-44 jest najlepszym wyborem.

Tak, ale jeżeli już liczysz DPM, to pamiętaj że pocisk nie zawsze może wejść z taką penetracją.

Chyba, że masz 100% pewność na to że pociski będą cały czas wchodzić.

UggNk9.gif

Opublikowano

Tak, ale jeżeli już liczysz DPM, to pamiętaj że pocisk nie zawsze może wejść z taką penetracją.

Chyba, że masz 100% pewność na to że pociski będą cały czas wchodzić.

"bo nie przebijesz wszystkich warstw pancerza i zadasz mniejszy dmg!!1!1!!1!1!1!1"

Jak celować umiesz to wystarczy 203 penetry. Mi w procie dzialo niecelne z 198 penetry wystarcza (nie wymaksowałem jeszcze)

Poza tym 5 sekund niecałe przeładowania... nie boli jak nie przebijesz.

shoob.png

Opublikowano

"bo nie przebijesz wszystkich warstw pancerza i zadasz mniejszy dmg!!1!1!!1!1!1!1"

Jak celować umiesz to wystarczy 203 penetry. Mi w procie dzialo niecelne z 198 penetry wystarcza (nie wymaksowałem jeszcze)

Poza tym 5 sekund niecałe przeładowania... nie boli jak nie przebijesz.

"bo nie przebijesz wszystkich warstw pancerza i zadasz mniejszy dmg!!1!1!!1!1!1!1" to się tyczy, jeżeli używasz pocisków HE. Pociskami AP, jeżeli nie przebijesz pancerza to nie zadasz dmg.

UggNk9.gif

Opublikowano

"bo nie przebijesz wszystkich warstw pancerza i zadasz mniejszy dmg!!1!1!!1!1!1!1" to się tyczy, jeżeli używasz pocisków HE. Pociskami AP, jeżeli nie przebijesz pancerza to nie zadasz dmg.

No shit sherlock, szkoda, że ostatnio utrzymywałeś, że PP jak dobrze wycelujesz to wiecej zadasz bo przebijesz pełny pancerz...

shoob.png

Opublikowano

Up:
Pewnie pomyliłem z pociskami HE.

Oftop:

Za niedługo wyjdzie poradnik dotyczący wszystkich czołgów premium od 5tiera, będą tam opisane statystyki itp.

Mogę wam powiedzieć, że poradnik wyjdzie gdzieś za 2/3 bo jest trochę roboty przy nim :)

UggNk9.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...