Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dotyczące kim grac

kruk392

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie panów i panie mam jedno proste pytanie na które chciałbym dostać odpowiedz zależy mi na tym czym grać w SILVER II by wybic sie do golda. Chciałbym dodać , że mam 1237 winów na normalach i nie grałem rankedów. Jak zaczołem grać system dobrał mi dewizje bronz II heh no cóz każdemu sie może zdażyć w 2 tygodnie wbiłem 4 dewizje grając lee na midzie rammusem na jungli i ryzem. Kim jeszcze waszym zdaniem warto grać ? Bo zazwyczaj idę na jungle ponieważ któryś z graczy piszę mid or troll itp.. a mi nie zalerzy by się umpierać z takim graczem więc idę na ustemstwa tam gdzie pozwolą mi isć gracze. I dowas kieruje to pytanie kim wy graliście by wyjść z silver do golda ? :)

Chciałbym dodać , że gram solo rankedy :)

Opublikowano

Możesz iść Lee, obojętnie gdzie tak naprawdę,bo na tych dywizjach nikt nie ogarnia że on ma taki dmg w early.

Ja grałem dużo Katariną w silverze bo też ludzie nie ogarniają tak dobrze kiedy rzucić CCki :3

Opublikowano

Grałem przeważnie ADC, najcześćiej Vayne, ponieważ wtedy jeszcze jej nie banowali :)

Wystarczy, że się sfarmisz do 20 min, a w po 25/30 min spokojnie wycarrujesz gre.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Polecam granie supportem : leona Ona potrafi na prawde duzo namieszac.

Jungla : hecarim ( ma najlepsze ganki i swietnie wspomaga sojusznikow) Zac tez op w junlgi

Jesli umiesz grac lee sinem to graj nim ( w silverze bardzo zadko zdarza sie ze ktos kto wybierze lee sina umie nim grac)

MId : lissandra , twisted fate ( osobiscie nie gralem nimi poniewaz lisandry nie mam a tf-a nie ogarniam ale widze jak ludzie nimi koksza

u1lc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...