Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] SIDAS AUTO CARRY - REBORN (NEWEST, CLOSED BETA)

merol900

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jest dla VIPów, mam ją ściągniętą, ale wrzucenie jej tu mija się z celem. Otóż nie otworzysz skryptu dopóki nie zabulisz za licencje, bo jest on przypisany do konkretnego komputera ( albo nie wycyganisz od Sidy jak ja ;D ).

Opublikowano

Trochę lepsza, więcej opcji. Dostęp do bety jest płatny, w przyszłości będzie ( nawet bez vipa ) za free.

@Edit

Trochę cię oszukałem. Da się zrobić by stał w miejscu, w opcjach poszukaj ( nie wiem gdzie będzie w zwykłym SAC, ale powinnno być ) Stand still and shoot range, i przesuń pasek w prawo. Gdy będziesz miał kursor blisko postaci to nie będzie się ona ruszać.

Opublikowano

Działa sprawniej, zbiera prawie wszystkie lasthity, ulepszony system lasthitów pod towereami, i trochę więcej opcji. To samo tylko więcej, i lepiej.

Opublikowano

Zwykły SAC jakoś bardzo nie odstaje, ale według mnie lepiej poczekać - zawsze 10£ więcej, a ta wersja i tak będzie dostępna dla wszystkich za jakiś czas (Sida nie podał daty release). :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...