Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam; d

przechodze do sedna ;d
1.Wstawiam NPC z MPC forum robie zapytanie do bazy querry cos tam Ok pokazuje w mysql.... no to przechodze do plikow; d

biore npc.txt z mapki m1 Jinno; d wrzucam tam koordy gdzie ma stać Npc i jego id ; d wszystko jak trzeba; d wrzucam folder w moim przypadku human_keyto do NPC i pakuje jakimś tam packerem nie po POlsku o.OxD w Root wpisuje to co trzeba pakuje też wrzucam do klienta(klient Derina) restartuje w tym samym czasie serwer oczywiście..... loguje sie do serwera wchodze do gry biegne z bananem na twarzy do m1 a tu co???? a tu oczywiście gó... Nie ma NPC...

Edit:pkt1:Tutaj chyba nie dodałem wpisów do mob proto z klienta o.O ale jak ktoś zna inna odpowiedź to śmiało;D

Może mi ktoś odpowiedzieć co może być źle?>?? Mam packera do którego sie nie dodaje wpisów do xml bo go nie ma może to przez to???(pliki sa tam normalnie spakowane bo rozpakowywalem 2 raz) ;d prosze o odp ;d

2.Na pewnych serwerach były kości smoka (yt2,remia) które miały w sobie albo 300 deff albo 200 ataku oczywiście były ograniczone czasem i tu pytanie jak je zrobiC? quest jakiś?? czy co? xD

3.Jak można wyłaczyć komendy dla innych zakładek niż Inventor czy jakoś tak ,, chodzi mi dokładnie o GM'a??

4.Jak moge dodać dodatkowe karty u swojego NPC???? też quest???

Z góry dzięki i sory że tak duzio :D

Oczywiście będą lajki za odp (sensowne)

Pozdro :D

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...