Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Neverwinter] Prawdopodobnie najszybsze dzienne foundry w grze

Drzonson

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

FOUNDRY W 3 MINUTY

Cześć. Chciałbym wam przedstawić prawdopodobnie najszybsze foundry dostępne w D&D Neverwinter spełniające warunki dziennego foundry.

Sposób ten jest sprawdzony dla 60 poziomu, gdyż na niższym poziomie nie miałem pojęcia o istnieniu tego zadania. Ale myślę, że wbicie 60 lvl nie jest wcale dużym problemem, można to zrobić w ciągu 2 tygodni (mi się to udało skromnie się pochwalę ;))

Sama misja nazywa się "The Arena" a autorem jest @Sonicburn1.

A sednem jest to, że robiona w 5-osobowej drużynie trwa około 3 minuty

Quest jest banalny i polega na zabiciu potworów pojawiających się w falach następujących zaraz po sobie. Jest ich chyba koło 15, a potwory są stosunkowo słabe. Sednem tego foundry jest to, że robione w 5 osobowej drużynie moze być wykonane w około 3 minuty, mi w 5 osobowej drużynie wykonanie questa zajęło 3 minuty i 16 sekund ze stoperem w ręku od wejścia na arenę. Robione samemu zajmie oczywiście więcej czasu, co by się mijało z celem, gdyż chodzi właśnie o zaoszczędzenie czasu.

Wystarczy na kanale LFG napisać: lfg for daily foundry arena i czekać na chętnych lub po prostu zgłosić się do kogoś kto sam szuka drużyny na to foundry, a zdarza się to dość często. Pamiętajmy tylko o uprzednim odebraniu zadania "Dzienne Foundry" od Rhixa.

Zadanie w prosty sposób można znaleźć poprzez wpisanie w wyszukiwarkę "arena", ale trzeba pamiętać by ustawić język na "wszystkie".

Tak powinno wyglądać okno katalogu foundry gdy chcemy znaleźć tę misję:

10f2544.jpg

To mój pierwszy poradnik. Mam nadzieję, że komuś pomogłem i dziękuję za przeczytanie.

2mo740k.jpg

Opublikowano

Fal jest 15 po czym są kolejne 3 finałowe jeśli się nie mylę. Najlepszy sposób na foundry od 60lv, choć ja tam byłem na 40lvl z grupą 60lv ;]

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Fal jest 15 po czym są kolejne 3 finałowe jeśli się nie mylę. Najlepszy sposób na foundry od 60lv, choć ja tam byłem na 40lvl z grupą 60lv :)

• 1 miesiąc temu...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

jutro bedzie jak gram równe 7 dni gram po 6h dziennie czasem wiecej aktualnie 29lvl :), ciezko uwierzyc ze sie wyrobiles w rowne 2 tyg :)

Opublikowano

jutro bedzie jak gram równe 7 dni gram po 6h dziennie czasem wiecej aktualnie 29lvl :), ciezko uwierzyc ze sie wyrobiles w rowne 2 tyg :)

7 dni i 29lvl??? Ja w 6 dni wbiłem 60lvl grając kapłanem, łucznikiem i łotrzykiem.

Foundry które są powyżej już nie funkcjonują. Można zamknąć temat bo wprowadza w błąd.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

• Biter. zmienił(a) tytuł na [Neverwinter] Prawdopodobnie najszybsze dzienne foundry w grze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...