Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Baza mysql

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Postanowiłem zmienić hosting z ct8 na proserwer, zmieniłem w config.php bazę i oto błąd :

Warning: mysql_connect(): Access denied for user 'cszajara_forum'@'localhost' (using password: YES) in /usr/home/cszajarani/domains/cs-zajarani.pl/public_html/db/mysql4.php on line 48 phpBB by Przemo : Critical Error

Could not connect to the database.
Access denied for user 'cszajara_forum'@'localhost' (using password: YES)

PS : Sorry za czarne wklejenie, ale inaczej się nie da.

Opublikowano

Tak, poradziłem już sobie, lecz jest kolejny problem - nie chcę zakładać nowego tematu. Otóż, jak wiecie zmieniam hosting z CT8 na proserwer. Zmieniłem DNS, wrzuciłem pliki na FTP - nowe i na bazy mysql. Teraz gdy próbuję łączyć się ze stroną wyskakuje komunikat :

*Tam gdzie XXX- adres forum - nie chcę reklamować*

Dodam, że usunąłem cache.

Zapętlenie przekierowań na stronie

Strona http//XXXX generowała zbyt wiele przekierowań. Usunięcie ciasteczek tej witryny lub zezwolenie na ciasteczka spoza serwera może rozwiązać ten problem. Jeśli problem nie ustąpi, może to oznaczać problem z konfiguracją serwera, a nie z Twoim komputerem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...