Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gry aplikacje itd.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc podawajcie mi jakieś przydatne aplikacje na androida model telefonu Samsung Galaxy Young.

Aplikacje takie które się do czegoś przydają i krótki opis do czego są itd.

Gry takie wciągające typu defense,że stawia się wieżyczki i broni czegoś albo atakuje baze wroga i broni swojej.

Mogą być też rpg gry,że zbieramy eq ewentualnie gry typu subway surfer,one epic knight i krótki opis o czym one są.

Dam lajki.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Fajna jest gra Breach & Clear tylko chyba nie ruszy u cb :/ A tak poza tym to sprinkle czy kingdom rush.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Masz racje Breach & Clear nawet na sIII się zacina a co dopiero na Y :)

Sprinkle i Kingdom Rush wydają się nawet fajne.

Czekam na więcej podawajcie gry typu defense,że stawiasz wieżyczki i się bronisz albo robisz wojsko i atakujesz baze wroga i bronisz swoją.

Lub jakieś rpg,że chodzisz zbierasz eq wykonujesz jakieś misje itd.

Ewentualnie gry typu Subway Surfer,One Epic Knight.

I jeszcze aplikacje jakieś przydatne podawajcie.

Opublikowano

Widziałem Plants vs Zombie i nawet ciekaw.

Podawajcie dalej jakieś propozycje.

I mam jeszcze pytanie co zrobić aby nie zabierały mi ciągle ramu programu typu email facebook zegar i wszystkie praktycznie aplikacje tak,że programem takim do czyszczenia zamykam wszystkie niepotrzebne aplikacje ponad 50mb ramu zabierające i po 5 sekundach znowu sa one i zabierają ram co zrobić?

Opublikowano

A ma ktoś jakieś rozwiązanie co do tego,że przez cały czas zżera mi około 70mb ram aplikacje takie jak zegar,email,facebook,i cala reszte aplikacji tego typu.

Gdy wylacze te aplikacje to po około 5 sekundach znowu sa.

Opublikowano

A ma ktoś jakieś rozwiązanie co do tego,że przez cały czas zżera mi około 70mb ram aplikacje takie jak zegar,email,facebook,i cala reszte aplikacji tego typu.

Gdy wylacze te aplikacje to po około 5 sekundach znowu sa.

bo to są aplikacje które cały czas działają w pamieci roboczej ( ram) wiec możesz np odinstalować fb :D

a zegar musi zostać :D Mail jak i facebook możesz wyłączyć im synchronizację automatyczną by nie działały w tle i tyle :)

11967467.jpg

Opublikowano

Czyli te wszystkie aplikacje co są od razu w telefonie typu zegar,email itd. one muszą ciągle działać i zabierać około 60mb ram?

Czekam na propozycje gier jeśli ma ktoś jeszcze jakieś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...